Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Ciamajda ;)

Ciamajda ;)

Moj wezyk to istna ciamajda heh albo cos z nim nie tak w nocy jak leze to slysze jak czasami spada z galezi dalej na nia sobie wchodzi i znowu spada i tylko co chwila łup łup ... galazki sa stabilnie przymocowane i sie nie wyginaja pod ciezarem weza hmm... wasze sznurki tez lubia skakac z galezi???
    Pozdrawiam!

Re: Ciamajda ;)

heheh wiesz Python molurus to nie Morelia viridis ;] wiec nie dziw sie ze co chwile słychac łup łup jak usiłuje sie gdzies wyzej wspiac

mój 1,5 metrowy boas tez zalicza glebe co jakis czas,nie wiem dlaczego tak sie dzieje, a moze to lubi hehehehe

pewnie że to normoalne. mimo, że boa c. to węże na drzewne czasami spadają. mojemu też się to zdarza... tak to już jest

Również moje pytony królewskie spadają jak ulęgałki. Gramolą się uparcie na niektóre części wystroju i zaraz ........ łubudu :].
    Zauważyłem że nie uczą się na własnych błędach.

Ratayson71
    Guest

haha To notmalka mnie codziennie moj snake budzi w nocy bo co chwile slysze jak leci wspina sie po wyklejonych scianach albo po korzeniach. Częstoi sam widze jak wlazi i spada i jak spada to za momęt znowu wlazi i tak w kółko czasem to baprawde groznie wygląda ale zawsze sie podnosi i pelznie dalej ;] haha

mój dwa razy nawet poradził sobie z odkręceniem świetlówki i spadł razem z nią... na szczęście się nie zbiła (-:
    spadanie to normalka

stefcia tez kilka razy sobie spadla ale z 3-4 razy

Uprawnienia umieszczania postów