-
Re: Zbożówka - czy udusi ?
eh ja tam neichc e strasyc ale ja znam typa ktoreko zbozowka prawi nie ududila i ta sazm zbozowka trak mocn si oplotla na reku malej dziewczynki zemila cala sina reka (serio)ale to byl pewnie jakis odmieniec zbozowka ogolnie sa spokojne i ardzo milutkie .Wiesz zdazaja sie jakies wyjatki pies ez cie moze zagryzc.
-
Ryszardini nie chce byc zlosliwy ale musisz nauczyc sie troche pisac chyba ze masz 5 lat to spoko robisz szybkie postepy, czytaj to co napisales
-
Powiedz mamie że jak będzie tak mówić to wypuścisz zbożówkę i w pojedynkę udusi całą rodzinę, psa, kota i sąsiadów. ))
-
no udusić to cie nie udusi ale jak cie ugryzie a niemasz surowicy to koniec, surowice wiele c niepomoze bo zbozówki sa jednymi z najjadowitszych wezy na swiecie wiec uwaza!!!!!!
-
tetnice na szyji są za głeboko
-
COB to mnie powalilo, buhahah rotfl'n'lol. zbozwka i jad, hahaha
-
no ty sie nie smiej jest wiele udokumentowanych przypadków zgonów ugryzień przez te smiercionośne weże
-
nie człowieku, bez obaw zbożóweczki są łagodne jak myszki. węże nie duszą dla kaprysu ani żeby się bronić, tylko żeby zjeść uduszoną ofiarę. zjeść Ciebie to by mógł 9 metrowy pyton, a nie 130sto cm zbożóweczka. węże te nie są w żaden sposób niebezpieczne dla zdrowia, życia, etc. notabene, chętnie sprzedam Ci zbożóweczkę
gg 5086662
-
Nie miezyles sobie nigdy tetna na szyj, latwiej niz na nadgarstku.
I w ten sposob dusi sie ludzi, niedotlenienie mozgu, a nie przez zgniatanie krtani
-
łatwiej, ale trzeba paluchy głęboko obok krtani wpychac, ruchu tetnicy nie widac przez mieśnie, powięź, tk tłuszczową i skórę. Szybciej kotek zainteresuje sie poruszającą się krtanią.
Tak czy siak jest wiekszym zagrożeniem niż wąż
Uprawnienia umieszczania postów