-
Re: Zbożówka - czy udusi ?
Ale fakt faktem że jak się ją porządnie nastraszy albo rozwścieczy to cie może dziabnąć palucha.
-
eeee tam zbożówka udusi ciebie twoją matke a na końcu spali ci dom
-
.... i dom sąsiadów, wywoła popłoch w mieście itd. :|
-
Widać, że niektórzy są tutaj najwyraźniej dla jaj! Jak gość pisze, że zbożówka jest jadowita to po prostu padam przed monitorem kładę się krzyżem i błagam by więcej takich ludzi się nie urodziło! Może większość wie jaka jest prawda, ale jak gość jest początkujący to może uwierzyć i wtedy jeden z drugim może z satysfakcją stanąć rzed lustrem i powiedzieć sobie - nabrałem frajera. Dla mnie to żałosne, więc błagam MYŚLCIE LUDZIE CO PISZECIE!!!
Moja 80-letnia babcia na wózku jest bardziej agresywna od mojej zbożówki!
THINK!
pozdro
-
Popieram, ironiczne żarty można sobie robić między sobą ale jak ktoś jest nowy to powinniśmy udzielić mu wyczrpujących i treściwych odpowiedzi.
A skoro jest tu tyle ludzi to dodam jeszcze, że warto by było się zastanowić jak to było jak pierwszy raz jeden z drugim trafiliście na to forum, też nie było wiadomo co i jak skąd się co bierze i że jest taka opcja szukaj ! Wszystko przyszło z czasem !
A poza tym nie wszyscy są obcykani w necie niektórzy nawet maila napisać nie umią i dla takich rejestracja i wysłanie swojego pierwszego posta na forum jest sukcesem. Uważam więc że powinniśmy ich witać z szcunkiem nawet jeśli posty się powtarzają. A powtarzać się będą zawsze bo coraz więcej nowych osób na forum i pewnie tak samo jak rok temu będzie o inkubatorach o wykluciu nowych węży po ceny i kupno.
Zastanówmy się co piszemy, bo to forum chyba nie służy do żartów
Pozdrawiam i jeśli kogoś uraziłem to przepraszam
P.S. Co do zbożówki jest ona polecana początkującym nie jest ona ani jadowita ani agresywna a je na zawołanie. Sam mam zbożówkę i do tej pory nie miałem z nią żadnych problemów.
-
po prostu pokaż mamie jakieś artykuły o zbożówce, może zaprowadź ją do sklepu, gdzie ową mają - zobaczy, że nawet dorosła zbożówka jest wężem w istocie niewielkim i pewnie będzie śmiała się z tego, że myslała, że może kogoś udusić...
Uprawnienia umieszczania postów