Strona 1 z 8 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 74

Wątek: Jak zabić szczura ? ( humanitarnie ) :)

Jak zabić szczura ? ( humanitarnie ) :)

Mam problem bo nie wiem , jak to zrobić, próbowałem juz pradem, duszenie, topienie rzucanie z wieżowca, ale nic nie pomaga, szczur ciągle, żyje jak mozna go pozbawić życia, w sposób szybki, tani i bezbolesny; zarówno dla szczura jak i dla mnie(dla mnie w sensie psychologicznym, bo mam dość)

Thanks a lot !

Re: Jak zabić szczura ? ( humanitarnie ) :)

Weź pożądnego kija i poprostu trzepnij go w łeb.
    Pamietaj zebys mocno uderzył bo jesli nie zdechnie
    po pierwszym uderzeniu będzie sie męczył.
    Jeśli nie mozesz na to patrzec polecam zawinąc
    szczura najlepiej w reklamówkę foliową.

Dzieki, ale własnie przy pomocy kolegów terrarystów chciałbym opracowac metodę humanitarnegi i bardz szybkiego zabiajnia zwierzat karmowych, być mozę w niedługim czasie razem opracujemy mini-ubojnie szczurów czyt. slaughtery house., dobra idea..tak mi się wydaję, ale dzięki za rade !!!

mam takie pytanie. jak to jest możliwe żeby szczur przeżył po zrzuceniu go z wieżowca? jak go topiłeś i dusiłeś skoro go nie zabiłeś??!! nie rozumiem tego... a tak wracają do pytania to, weź go za ogon i przwal nim o ściane albo w coś innego
    (tylko pamiętaj żeby głową przwalił!), bo w biegającego szczura trudno chyba trafić kijem

najbardziej humanitarna metodą byloby usypianie ale czy nie zaszkodzi to wężom??

wujek napewno nie miałem na mysli biegnącego szczura))
    trzeba dziada złapac owinąc folia polozyc na stoli i...........

1) trzeba przydepnąć głowę i jednym energicznym ruchem posiągnąć za głowę.
    2) chwycić za ogon i jednym enrgicznym ruchem (zamachem) uderzyć całym szczórem o ziemię.

Przy tych metodach najważniejsze jest zdecydowanie i silne pociągnięcie lub uderzenie, nigdy nie można się wachać

(tam w pierwszym sposobie miało być żeby pociągnąć za ogon, troche mi się pokićkało, jednym słowem chodzi o przerwanie rdzenia kręgowego czy coś w tym stylu) a najchumanitarniej to wydaje mi się że zabija sam wąż

Chodzi mi o to że boa sie na mnie obraził, i nie chce narazie jesc szcurów, albo mu za dużą świnkę dałem ostatnio i teraz odmawia rata, ale już 2 tygodnie mineły... w kazdym, badz razie pamiętam, że jak kiedyś dałem martwego to zjadł bez wahania , no i dlatego właśnie che zabić szczura, ps. bardzo mi się podoba wypowiedz niejakiego "kolesia", ale ale mamk za słabe serce by rzucać szczurzyną biedną o ściany , potrzebuje metody bardziej wyrafinowanej, najlepiej by bbyło pradem, ale próbowałem i nieskuteczne

jak miałeś odwagę zrzucić szczóra z wieżowca, dusić go, topić i bić kijem to nie mów że nie masz odwagi nadepnąć i pociągnąć za ogon lub trzepnąć o ścianę...
    ja też z początku miałem opory ale później zrozumiałem że jak się wacham to zadaje mu większe cierpienie

Uprawnienia umieszczania postów