-
Re: Jak zabić szczura ? ( humanitarnie ) :)
o kurde....ja nie wiem jak wy mozecie tak sie znecac nad tymi biednymi szczurkami, jejq....Ja karmie myszami i nigdy w zyciu sama bym nie zabila zadnego zwierzaczka, obojetne czy to mysz czy szczur....
P.S WIECZNY ODPOCZYNEK RACZ IM DAC PANIE.....
-
Kiedyś kupilem dorosla mysz regiuskowi......okazala sie "wscieklym" samcem i chciala ciagle kąsać weza.. wiec wrzucilem do worka foliowego ( takiego 15 L czarnego) wziolem maly zamach i trzask o schodek(nie chcialem jej zabic) i mysz wlozylem do terra robila mini malne ruchy(wiem ze nie mam prawa jej meczyc ale mnie zdenerwowala,w koncu chciala pogrysc mi weza ) i waz ją zjadl( nie chce mrozonek).
Mysle że gdyby sila zamachu byla maxymalna to mysz nie meczyla by sie
-
Ja jak bym miał zabić szczura to tak wzucił bym go do niepzezroczystej reklamuwki zawiązał ją sznurkiem zeby nieuciekl wziołbym koniec reklamuwki i 3 razy jak naj mocniej o scianewałnoł albo o ziemie jak kto woli niewiem czy to jest humanitarne ale skuteczne i sie niewidzi zwierzaka...
Pozdrawiam Kord.............
-
KU*** nie moge tego czytac....Sami sie wsadzcie do worka i ja wami bede walila o sciane lub wyzuce z wiezowca...
-
Mikka powiedz jak ty zabijasz gryzonie lub jak byś zabiła w razie potrzeby??
-
Mikka wskakuj do wora!! :P
-
Ja napisałem tak dla zartuw z waleniem szczura o sciane DD
-
a tak poza tym to wolę żeby zwierzęta były zabijane chociażby jednym mocnym walnieńciem o ścianę niż tak jak dla czystej zabawy dzisiejsza młodzież znęca się nad zwierzętami, np. podpalając żywcem koty czy rzucając kamieniami w zaskrońce.
A tak pozatym jest to lepsza śmierć dla tego szczóra niż "testowanie" jakie wykonał Emoman torturując szczóra różnymi metodami poprzez rzucanie z okn topienie itp.
-
To wezcie se nie zartujcie, bo znecanie sie nad zwierzetami to moj czuly punkt wiec wiecie....
P.S ja bym sama nie zabila myszy ani szczura. Moje weze jedza zywe myszki i wiec nie mam potrzeby ich uprzedniego usmiercania.
-
Dla sprostowania, chciałem powiedzieć że tez żartowałem z energia oraz wiezowcami, ale ciagle szukam udoskonalenia metody workowej, bo mi sie to nie ima, poza tym mam za słabe serce mógł umrzeć, i efekt byłby odwrotny od zamierzonego.Pozdro for all !!. Czy ktoś mnie zaskoczy oszałamiającą metoda zabijania kukurydzianowców ??? )
Uprawnienia umieszczania postów