Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: zbozowka żyga

Mieszany widok

Hyoma
    Guest

zbozowka żyga

moja zbozowka(50cm) po kilku dniach od podania myszy zwrócila ją na wpół strawioną , co mzoe byc tego przyczyna? jak temu zapobiec

Re: zbozowka żyga

Szukaj, szukaj i jescze raz szukaj. Pelno tu o tym bylo

Ah jacy wy leniwi doslownie kilka postów nizej !!!!!

Autor: Wiesław Pyć (---.walbrzych.dialog.net.pl)
    Data: 02-01-04 20:16

Możliwe przyczyny:
    1.Za niska temperatura
    2.Za duży stres (ale to odpada)
    3.Za duży pokarm (to tez raczej odpada)
    4.Pasożyty

albopilosek
    Guest

to znow ja na innym koncie(hyoma) ...czytalem poprzednie psoty oczywiscie..ale nie biore na rece sowjej zbozowki raczej....wiec odpada ten powod , druga rzecz temperatura w dzien jest to od 25 do 28 St. a w nocy spada do 20 st wiec mysle ze tez powinna byc w porzadku , a do weterynarza raczej nie pojde , bo po pierwsze nie znam zadnego w okolicy po drugie chyba bardziej oplaciloby sie kupic nowego weza a tak powaznie to nie wiem o co chodiz temu wezowi ..... wyglada na zdrowego

zybex.net
    Guest

Moze doslala cos co przekroczylo jej mozliwosci trawienne ?? Tak kiedys zdarzylo sie mojemu i ta akcja sie powtarzala przez kilka karmien. Pozniej nastapila 2 tygodniowa dieta i wszystko od tamtej pory wrocilo do normy i juz nic go teraz nie rusza.

jak duzy wąż i jak duża mysz i czy żywa czy mrożona podaj więcej szczegułów bo na podstawie mój wąż wymiotuje nikt ci nie odpowie zadowalająco

albopilosek
    Guest

waz ma 50 cm psialem chyba o tym juz.....myszka byla juz owlosiona .... podrosnieta juz troche.... byla mrozona ....odmrozilem ja na kaloryferze i podalem mu

Uprawnienia umieszczania postów