Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: nowa strona poświęcona gadom

zybex.net
    Guest

Re: nowa strona poświęcona gadom

Witam. Hihihihi... fajnie jest zobaczyc swojego tygryska na glownej stronie Tylko aktualnie tygrysek ma juz 150 cm i okazal sie samica Jezeli bedzie ci sie chcialo to dobrze by bylo abys podpisal ta fotke np: www.zybex.net . Moze i ja dam namiary na twoja stronke na swojej stronce ktora wlasnie powstaje. Jezeli chodzi o miejsce na stronke to sprobuj ja wrzucic tez np. na www.piwko.pl. Dostaniesz tam 200 mb przestrzeni dyskowej za free i bedziesz mogl sobie wybrac wlasna subdomene z kilku domen.

ok podpiszę jak chcesz. a powiedz mi czym robiłeś te zdjęcie jakim aparatem bo naprawdę jest super zrobione i bardo piękne gratuluję tak dobrego zdjęcia.

POZDROWIENIA Słoik

Przepraszam, że sie wtrącam, ale czy cos pod tą stronka www.zybex.net będzie isnieć..?

nie wiem o co ci chodz ta stronka jest dopiero w budowie.
    Pozdrawiam Słoik

naimaD
    Guest

Mnie by sie podobala (jak by nawet miala jakies błedy lub kiepsko została zrobiona) gdyby to były opisy i fotki wlasnych wezy! opisy wlasnych doswiadczen- a nie powielane opisy i zdjecia .Takich stron juz jest duzo!
    Strony tego typu nic nowego nie wnosza -
    Moje zdanie jest takie --na poczatku hoduje zbieram doswiadczenie a nastepnie sie nim dziele!Dla mnie to malo wiarygodna strona - i tak jak pisalem nie potrzebna bo to wszystko co tam jest--- jest wszedzie a szkoda

z jednej strony masz rację ale opisu danego zwierzęcia nie da się zmienić no chyba że przestawisz dane wyrazy. A własne doświadczenie dopiero zostaną dodane do strony, a co do zdjęć to i tak za jaki czas się zmienią jak będę maił swoje bo narazie to mam tylko zbożówkę ale zamierzam mieć ich więcej.

Pozdrawiam Słoik

zybex.net
    Guest

Olympus C-720

zybex.net
    Guest

Bedzie , bedzie Taka stronka o takim dziwnym hobby jakie kazdy z was ma zagladajac na to forum

Witam.
    Ja tez mam prosbe abys podpisal moje zdjecia tez np. regius.kgb.pl
    Co do twojej stronki to wrzuc troche wiecej zdjec do galeri :-)

ok
    pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów