Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Pytanie???

Marcin Ratajczak
    Guest

Re: Pytanie???

A po ilu dniach od karmienia proponujesz kąpiel ?

Po ilu dniach od posilku przewiduje kapiel to chyba sprawa indywidualna. Po pierwsze musisz dokladnie obserwowac swojego wezyka i "wyczuc" jego cykl trawienny. W moim przypadku kapie go tak ok.3 dni po karmieniu najczesciej

Dobra to jeszcze jedno glupie pytanie jak wyglada taka kupka bo mam torf i ciezko rozroznic????

Taka kupka wyglada tak jak gowienko kota troche, tylko ze jest wydalana razem z takim bialawym plynem i niesamowicie smierdzi

mi to przypomina batonika

No to jeszcze tylko jakiej wielkosci moze byc takak kupka :-) Przedchwila znalazlem mala czarna i troche smierdziala jak kupa psa ale nie tak strasznie jak opisywaliscie:-)

oj różnie. mój regius to kilkucentymetrowe robi (-;

blackpoison
    Guest

heh... faktycznie stupid... moja jest młoda i się troszkę stresuje jak biore ją na ręce i wtedy się załatwia, a ja jush wiem kiedy to zrobi i zawsze coś podłoże bo to jest bleah... no a dzisiaj wlazła do butelki po wodzie mineralnej i tam się załatwiła... hehe...

Wielkosc kupki zalezy od wielkosci weza. Moja 135cm zbozowka robi gowienka wielkosci kocich odchodow

A tak a propos jeszcze tematu odchodow to jak ktos chce moge podeslac zdjecie kupki jednej z moich zbozowek

Uprawnienia umieszczania postów