-
Re: Pytanie???
A po ilu dniach od karmienia proponujesz kąpiel ?
-
Po ilu dniach od posilku przewiduje kapiel to chyba sprawa indywidualna. Po pierwsze musisz dokladnie obserwowac swojego wezyka i "wyczuc" jego cykl trawienny. W moim przypadku kapie go tak ok.3 dni po karmieniu najczesciej
-
Dobra to jeszcze jedno glupie pytanie jak wyglada taka kupka bo mam torf i ciezko rozroznic????
-
Taka kupka wyglada tak jak gowienko kota troche, tylko ze jest wydalana razem z takim bialawym plynem i niesamowicie smierdzi
-
mi to przypomina batonika
-
No to jeszcze tylko jakiej wielkosci moze byc takak kupka :-) Przedchwila znalazlem mala czarna i troche smierdziala jak kupa psa ale nie tak strasznie jak opisywaliscie:-)
-
oj różnie. mój regius to kilkucentymetrowe robi (-;
-
heh... faktycznie stupid... moja jest młoda i się troszkę stresuje jak biore ją na ręce i wtedy się załatwia, a ja jush wiem kiedy to zrobi i zawsze coś podłoże bo to jest bleah... no a dzisiaj wlazła do butelki po wodzie mineralnej i tam się załatwiła... hehe...
-
Wielkosc kupki zalezy od wielkosci weza. Moja 135cm zbozowka robi gowienka wielkosci kocich odchodow
-
A tak a propos jeszcze tematu odchodow to jak ktos chce moge podeslac zdjecie kupki jednej z moich zbozowek
Uprawnienia umieszczania postów