Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: python ball co wiecie o nim?

python ball co wiecie o nim?

Poszukuje wszelkich informacji na temat hodowli pythona ball .karmienie ,terarium.itd za wszelkie informacje wielkie dzieki.

Oczy drobiu
    Guest

Re: python ball co wiecie o nim?

to jest pyton krolewski :P , i nie python ball tylko ball python. Pozytaj w opisach gatunkow.

"Gdy jest w niebezpieczeństwie nie atakuje wroga, ale zwija się w kłębek, chowając głowę w splotach własnego ciała. Dzięki takiemu zachowaniu w języku angielskim znany jest jako "ball python". "

Chodzi oczywiscie jak juz poprzednicy powiedzieli o pytona krolewskiego (python regius) )))

Wiesław Pyć
    Guest

heh

naimaD
    Guest

ciekawe co jeszcze ludzie wymysłą heheheh---a wlasnie napiszcie mi co wiecie o boa constrictor bo ja mam boa dusiciela i bardzo bym chciał hodowac constrictora)) mial bym dwa dusicieleczekam pilne heheheheh

hihihihih ))

shaqal
    Guest

hehe, właśnie właśnie. Ja też zamierzam kupić Royal Python'a. Terrarium już w przygotowaniu. Problem tkwi jedynie w zakupie pewnego(bez żadnych pasożytów) stworka. Dziś byłem w Kakadu ( Carefour. Centrum Targówek Ul. Głębocka), był tam jeden osobnik tego gatunku, ale niestety już dość sporawy i drogi, jakby tego było mało to chory. Następnie udałem sie do Smoka (obok ogrodu zoologicznego), wchodzę i co widzę??- pythonka królewskiego, pięknego, małego, od razu do kupienia. Nie kupiłem go ponieważ mam nauczke po zakupieniu przez brata Boa Constrictora Imperatora + gratis pasożyty, w tym sklepie.
    Prosiłbym o jakieś pewne sklepy, bądź też pewnych hodowców od których bez obaw można Kupić tego Serpentesa:P.
    THX POZDRO DLA ----->>> MIKKI

Dzieki za pozdro Shaqal, hihihi...Dla Ciebie rowniez special KISS ))

shaqal
    Guest

ohhh. KIsss?? thx so macz. POZDRO DLA FRANKA i HELENKI:-P
    CZYM SIE......Mikka

Uprawnienia umieszczania postów