Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: roslinki/regius

redknee
    Guest

roslinki/regius

witam

jutro urzadzam terrarium (120dł,60szer,60wys) dla regiusa i nie wiem jakie tam dac rosliny

prosze o podanie gatunkow roslin ktore nie zaszkodza regiusowi !!

Pozdrawiam

shaqal
    Guest

Re: roslinki/regius

siema, dziś wycinałem płyty osb i mam takie same wymiary jak Twoje, jak urządzisz to daj zdjątko oki?? Pozdarwiam. Ja dam pewnie jakieś pnące sie ustrojstwo. Yoo.

redknee
    Guest

hehe nie ma zdjecia terra narazie stoi puste :/

jutro chce urzadzic ale nie wiem jak .... no nie wiem jakie rosliny dac zeby nie zaszkodzily regiusowi oraz zeby waz ich nie zniszczyl

najlepiej sztuczne. regius ci urośnie i wszystkie żywe połamie. natomiast sztuczne to żaden problem, nie musisz podlewać itd. także polecam sztuczne, które nie wymagają pielęgnacji i są ładne.. no i sztuczną możesz wstawić jaką ci się żywnie podoba.. powodzenia w urządzaniu terra.

redknee
    Guest

no ale sztuczne troche wiecej kosztuja (chyba) od tych zywych

PS nie dziekuje za powodzenie z urzadzaniu terra

ja mam ładnego kwiata łodygowego w terrarium... a co to za gad to ja nie wiem (-; ładny jest a jakoś możliwosći zatrucia się od niego nie zauważyłem, wieć raczej wlaściwości fizyczne, niż estetyczne brałem pod uwagę. jeśli kwiat nie wydziela żadnych zapachów to chyba można go wstawiać (-; przecież węże nie są roślinożerne!

Uprawnienia umieszczania postów