-
Marcin Kranc (Shazzy)
Guest
paludarium 2000l ciag dalszy
dodalem łupki na dol i oszpachlowałem, łupki w rogu są nie oszpachlowane bo sa wyjmowalne i zasaniaja najmocniejsza pompe aquashut'a ktora napedza 2m wodospad dzis koncze sufit i oswietlenie jak sie podoba?
wymiary 1mx1mx2m
-
Re: paludarium 2000l ciag dalszy
Narazie tródno cokolwiek powiedziec bo to tylko szkielet ale zapowiada sie fajnie . Czy agama nie bedzie miała wogóle zadnego stałego lądu ?? Całe zycie na gałęziach ??
-
-
Marcin Kranc (Shazzy)
Guest
kmieciu bo walne oglebe co ty masz z ta wnetylacje bedzie full jej w suficie i na przednich scianach to cale szkale to bedzie woda zalane 500litrow
-
Marcin Kranc (Shazzy)
Guest
aha i na srodk ubedzie w wodzie wielki konar kolo 90 kg wazy to bedzie staly i podwodny lad
-
aaa to tam woda będzie :P sorka bo nie wiedziałem. myślałem że na dole będzie sobie agama żyła. a jeśli tak to spoko
-
-
To sobie agamka nie pobiega . Szkoda bo one lubią duzo ruchu .
-
Marcin Kranc (Shazzy)
Guest
a wlasnie spellcaster ze sobie pobiega po konarach bo sa bardoz grube zwlaszcza ze od roku w starym terra nie zlazi i pobiega sobie po ty mduzym konarze na srodku wy sobie chyba nie zdajcecie sprawy z rozmiarow tego no i powtarzam jak ma dobrze ulozona czesc drzewna to agama nie schdozi z konarow kazdy mbadz razie mojej na ziemi czlowiek nie uswiadczy
-
Marcin Kranc (Shazzy)
Guest
a zapomnialem dodac swietnie jej wychodzi bieganie po tylnich scianach sa tak porowate i strukturalne ze biega po nich jak po ziemi bo juz pare prob robilem jak zrobie zaladuej kamerke do srodka i na stroen wstawie to wtedy bedzie mozna komentowac czy jej tma zle jest czy tez nie
Uprawnienia umieszczania postów