-
Re: czy mozna.......?
No i trza dodać że kot moze węża nieźle poranić...
-
nie chodzi o to , ze go moze podrapac!chodzi o to, ze pewna staruszka wniosła skarge na policje, ze znęca sie nad kotami.......!!!zas z drugiej strony słyszalem, ze nie jest to znecanie sie nad zwierzetami. czy nie prędzej zneca sie ten co zabija je je np. topiąc??czy TO nie jest znecanie sie?nawet nie ma z tego pozytku!!wiec lepiej moim zdaniem je dac skarmic niz zabijac. dzieki za wypowiedzi.....pozdrawiam
-
to Ty karmisz wężą kotami?
dość rewolucyjnie jak dla mnie.
choć z punktu formalnego nie widzę różnicy między karmieniem kotem czy królikiem albo inna żywa istotą. w każdym przypadku można być posądonym o znęcanie się nad zwierzętami - zależy na jakiego obrońce zwierząt się trafi.
ale moralnie chyba bym nie mogła ba napewno bym nie mogła zaserwować wężowi kota albo szczeniaka.
-
A...tam. Koty są o wiele wredniejsze od królików
-
... i o wiele zwinniejsze -> nawet złapany za kark kot jest w stanie TAK SIĘ POWYWIJAĆ, ŻĘBY WYDRAPAĆ WĘŻU OCZY. KArmianie kotami to cyzsta głupota.
-
grochu ja mam na mysli noworodki!!czy w tym przypadku dalej podtszymujesz swoją wypowiedz???
-
a jaka jest roznica pomiedzy psem kotem krolikiem szczurem szynszyla mysza chomikiem?
ja nie widze zwlaszcza pomiedzy noworodkami
-
noworodki? no noworodki to są na ogół nieporadne... ale ja bym mimo wszystko nie ryzykował. Kup królika (-;
-
moim zdaniem roznica jest bardzo wielka bo np. piesek robi chał chał, a kotek miał miał..... hehehehe :-) pozdro trębik.
-
koty, kundle, gołębie, króliczki, świnki, szynszyle, owieczki i kózki
Uprawnienia umieszczania postów