Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Tatuaz

Cujo
    Guest

Tatuaz

Planuje sobie zrobic tatuaz weza pozerajacego swoj ogon (Uroboros) i jednoczesnie samemu go zaprojektowac. Jednak chcialbym skorzystac ze zdjec rzeczywistych wezy. I tu prosba: jesli znacie strony ze zdjeciami wezy (najlepiej w wysokich rozdzielczosciach), jakies galerie, to prosilbym o linki. Bede zobowiazany.

Re: Tatuaz

wejdź sobie na kingsnake.com tam na foto galery, snakes itd... tam jest mnóstwo zdjęć wężyków:]

Wiesław Pyć
    Guest

Moim zdaniem ten post powinien zostac usunięty, bo wogule nie pasuje do tego Forum!!!

to pytanie jest przynajmniej ciekawe. coś innego. masz tu strone gdzie masz duże węże: http://www.mccarthyboas.com/home.html, a tak poza tym to właśnie kingsnake. no i możesz obejrzeć na www.terrarium.com.pl pod opisy gatunków. napisałbyś co wkońcu wybrałeś na dziare... pozdr.

Robienie tatuazy jest niezdro (pzynajmiej tak słyszałem)

Kord po co walisz głupie komentarze. już i tak sie wygłupiłeś z twoim postem boa czy pyton (według mnie) także jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to sie nieodzywaj!!! ja mam dziare i żyje...

Ile taka przyjemność kosztuje.>

oo to zależy gdzie robisz, jakiej wielkości itd.

PaWeL^
    Guest

a powiedzmy średnio w studiu ile placi sie za 1 cm ?? chcialem sobie zrobic napis na nadgarstku "Slit me", ale z racji szkoly do jakiej chodze nie moge mieć zadnego tatuaża w widocznym miejscu :/

tzn. ja nie robiłem w studiu tylko u mojego kumpla, który dziargo swoją maszynką. a co do napisu to wiesz może być różnie. może być prosty, z jakimiś wykończeniami, wielkością, grubością albo jakimiś innymi bajerami. za wszystko sie płaci. także pójdź i sie zapytaj, doradzą Ci i nie musisz przecież od razu robić. poprostu zorientuj się... ale tak to sie nie orientuje. pozdr.

Uprawnienia umieszczania postów