Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: czy 70~80cm

krzysiek1
    Guest

Re: czy 70~80cm

CHODZI MI O SZCZURA O WIELKOSCI OK 20 CM , TAKIE KUPOWALEM W ZOOLOGICZNYCH ,

20 cm z ogonem?

na pewno nie... ten szczur byłby większy od węża...

no niestety jeżeli same ciało szczura ma takie być to cieńko widze to ze go zje

Pozdrawiam
    Serpent

krzysiek1
    Guest

20cm z ogonem

20 cm z ogonem? 70- 80 cm boas? sądze, że jest to możliwe, ale tylko w skrajnych przypadkach. po co dawać zwierzęciu tak duże ofiary? Mój regius 65-70 cm wcina myszoskoczki, i to tez nie największe, tylko średnie. raz na tydzien i jest git.
    Raz mu spróbowałem dać szczura, takiego 7 cm bez ogona, to nie chciał, a jak przyszedlem zobaczyć, co się w terrarium dzieje, to szcur jakiś taki pognieciony leżał w koncie, a regius się nem w ogóle nie interesował. Zabił i nie zjadł - ale jak zabił!?
    Moim zdainem nie powinno się dawać szczurów wężom mniejszym niż 100-120 cm

no dobra wypowiedz szczur jest silniejszy od myszy i myszoskoczkow

nieno coś ty grochu. można dawać szczury ale odpowiedniej wielkości i pilnować procesu karmienia. wtedy będzie dobrze

tak wiadome jestem przy kazdym karmieniu nie odejde gdy ofiara jest w terrarium teraz musze jeszcze bardziej uwazac bo sa 2 w jednym terra

i co fryzjer do parki dokupiłeś. jakiej jest wielkości? już puściłeś do swojego nowego zajebistego terra?

Uprawnienia umieszczania postów