Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: P.regius, cos mu wystaje

Mieszany widok

P.regius, cos mu wystaje

czesto jak wyjmuje mojego regiusa widze, ze cos mu wystaje niby koatka, ale on to szybko chowa. czy to jest meski narzad rozrodczy? (pytonek ma 65cm)
    PS ma to dlugosc ok.1cm

Re: P.regius, cos mu wystaje

jak to wygląda?
    ja tez mam regiusa tej wielkości, ale nic mu nie wystaje ... przynajmniej nie zauważyłem

Mam samca regiusa , u niego nic podobnego nigdy nie zauwarzyłem.

ja mam samiczke i też jej nic nie wystaje;P

Witam. I po co te zbedne komentarze. Osobiście mało mnie obchodzi co wam tam wystaje i zapewne innych też. King prosi o rade a nie jakies pierdoły.
    King ja mam rocznego epicrates cenchria cenchria i pół roku temu także coś wysuwał. Podejrzewałem że to kloaka ale na szczescie to nie było to. Robił tak przez ponad tydzien jak dołączyłem go do innego węża. Jeśli twój kontroluje wysuwanie i chowanie to nie powinna byc to kloaka. Ile czasu to trwa u twojego regiusa? U mojego boa było to krótkie i tylko przy kontakcie z węzem lub przy wyjmowaniu go z terra , wiec u ciebie moze byc podobnie. Jesli to trwa dlugo na twoim miejscu zglosilbym sie do lekarza. Pozdrawiam

jest to krotkotrwale (chowa to ok. 3-5sek). sadzisz ze to meski narzad rozrodczy?

MARK niektore osoby pisza zbedne kometarze aby sobie nabijac licznik postow.
    PS nie mowie ze wy to robicie.

nie zauważyłem licznika postów na tym forum...

czesc. To bardzo krótko. Chcialem jeszcze sie dowiedziec ile czasu to trwa tzn. tydzien itd.jesli mialbys rozpoznaną plec to bylobu dobrze , bo jesli okazalo by sie ze to samica to krucho , ale z tego co wiem na rynko samica jest rzadkoscią.

Uprawnienia umieszczania postów