Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: ucieczka węża-pytanie

ucieczka węża-pytanie

Witam. przedwczoraj zwiała mi teczówka-nie mam pojecia jak to zrobiła.Moje pytanie-jesli po przeszukaniu "wszystkiego" i podstepu z mysim wabiem nie znalazla sie, czy sama wkoncu wyjdzie?ile to moze potrwac?czy nie zdechnie z glodu? z gory dziekuje,pozdrawiam

Re: ucieczka węża-pytanie

Mi samiczka zbozowki juz trzy razy uciekala (robila to miedzy szpara miedzy szybami) jednak za kazdym razem sie odnajdywala
    Najdluzej nie bylo jej 8 dni.
    Najczesciej znajdowalem ja przypadkiem.

matyjajacek
    Guest

mi dziś w nocy regiusek zwiał podniusł sobie szybę w terra która przykrywa górę i zwoiał ale że mam też kota to kot go szybko znalazł i narobił chałasu w nocy wiec sie obudziłem i znalazłem go między kwiatkami

mi raz zwiał regius w nocy - szparą między szybami.
    znalazłem go już rano - za łóżkiem brata

niezlego masz kota

Wiesław Pyć
    Guest

Jesli jeszcze jest u ciebie w domu to raczej sama nie wyjdzie. Nie zdechnie z glodu, ale moze zdechnac z wyziebienia lub ktos ją poprostu zdepcze albo innaczej usmierci. Lepiej upewnij sie ze wszystko przeszukales. Weze chowaja sie w bardzo dziwnych (dla nas) miejscach. Kiedys moja zbozowka uciekla w miejsce w ktorym wogule bym jej nie szukal poniewaz bylo tam chlodno jak dla niej. Wobec tego poszukaj jeszcze i uwazaj gdzie stajesz
    Pozdrowienia.

co do ucieczki: moja zbożóweczka (ok 50 cm) zwiała mi 3 tygodnie temu i znalazlem jol dopiero wczoraj jak łziła po stole kuchennym
    jest w dobrej kondycji i za 4 dni dostanie papu

mi uciekla zbozowka miesiąc temu i jeszcze sie nie znalazła

Cześć. Wiesław ma racje przeszukaj jeszcze raz. Kiedys uciekla mi taeniura i takze schowała sie o dziwo w najchlodniejszym miejscu mieszkania(tzn w kartoniw z kasetami pod oszkloną scianą). Poszukaj w miajscach nawet tych stosunkowo chlodnych. Doswiadczenie mi mówi ze weze nie wedrują daleko , tylko znajdują wygodną kryjówke i tam czekają na to abysmy je znalezli, przynajmniej bylo tak z moimi wezami.
    Pozdrawiam i zycze powodzenia wszukaniu.Czesc

Mi nawial ponczosznik, na szczescie sie znalazl. Poszukaj pod pościela pod łozkiem i w innych miejscach blisko terra

Uprawnienia umieszczania postów