Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Wąż mahoniowy łatwy w hodowli ?

Wąż mahoniowy łatwy w hodowli ?

Hej..!
    Chcialem sie zorientowac czy Wąż mahoniowy jest wezem latwym w hodowli .. czytalem faq ale chcialbym sie dowiedzeic od kogos kto ma takiego weza... i wie do czego jest zdolny... np chodzi o choroby czy weze te czesto popadaja w jakies choroby czy zadko to sie zdarza.......

Re: Wąż mahoniowy łatwy w hodowli ?

no cóż ... nie trzymam tego węża, ale biorąc pod uwagę, że jest to ponoć najłatwiejszy waz wo hodowli, to nie powiniennen nawet laikowi sprawiać problemów...

Waż mahoniowy to jeden z najprostrzych węży w hodowli. Bezproblemwy. Idealny dla początkującego.

tak samo jak zbożowy

zbożowy też. tylko jest jedno- ale, mała dziurka i nie masz już węża.

Wiesław Pyć
    Guest

Przeczytaj opis i bedziesz wszystko wiedziec!!!!!

PawełL
    Guest

ja mam mahonia i uwarzam że jest całkowicie bezproblemowy tylko mój jakoś nie chce sie przestawić na mrożonki ale ma jeszcze czas
    pozdrawiam!

Garet008
    Guest

Ja mam machoniowego jest w hodowli bezproblemowy,trzeba go zajebiscie sprowokowac i zdenerwowac aby ugryzl powtarzam max.Jest powolny ale sytuacja ta zdarza sie diametralnie podczas polowania(wtedy jest naprawde szybki) a tak wogule to flegmatyk(cieple kluch)
    pozdrawiam Kuba :)

to ja narodia. Mam narodie od jakiegos czasu niema zadnych probleow. Nie gryzie ladnie je (az za bardzo musze jej ograniczac jedzenie bo by zdechla z przejedzenia). Wsuwa wszytko co dostanie (mieso, ryby , mrozonki muszy).
    Jedynie trzeba zapewnic jej duza wilgotnosci powietrza.
    Poz RM

Uprawnienia umieszczania postów