Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Terrarium ukonczone :)

Mieszany widok

Terrarium ukonczone :)

Własnie trwaja testy z temperatura gdzie jest jaka , za kilka dni wrzucam torf i inne duperelki jak basen. A potem jak tylko Stefcia dostanie szczurka dam jej ostatnie 4 dni w terrarium i heja do nowego

Re: Terrarium ukonczone :)

Pierwszorzędna robota. Patrząc na wcześniejsze fotki nastąpiła mała zmiena chi chi Pozdrów Stefcie

no co doszły szyby

twoje i vikinga terra to poprostu... nie da się tego opisać, zajebiste!!! gratulacje.

poprostu nie szczedzilismy kasy tylko ze on troche wiecej wymyslij ale juz wiem co zrobie w nastepnym terra ;D

))
    Tylko to nie jest żadna rywalizacja !! )))

Fryzjer podoba mi się pomysł z tymi wycinanymi podestami - ciekawy efekt wizualny i praktyczny.

Głupio mi się przyznawiać i nie wiem jak Ty ale ja jestem dumny ze swojego dzieła )) - troszkę samokrytyki i nie chodzi mi to, że to kosztowało dużo czy mało....
    Chodzi mi o to, że w miarę możliwości mogłem stworzyć dla mojej małej odpowiednie warunki...

Ale również mam nowe ciekawe pomysły i jeszcze nic nie wiadomo )))

Pozdrawiam wszystkich terrarystów !!!!

jak już wspominałem, Bomba. oba terraria są na swój sposób fajne. viking zrobił terra jakiego nik(chyba) nie wymyślij i komuś podobają się orginalne pomysły. natomiast fryzjer zrobił terra jak gdyby klasyczne choć nie do końca. jak już viking wspominał półki, te linany(albo coś takiego)- genialne rowiązanie. wykończenie brzegów listwami. viking poziomy. każde z waszych terra się czymś wyróżnia. i myśle że każdy kto na nie spojrzy to mu szczęka opada. jeszcze raz gratulacje. ODWALILIŚCIE KAWAŁ PORZĄDNEJ, GODNEJ POKAZANIA I ROBOTY. A PRZEDE WSZYSTKIM, NAPEWNO WASZE WĘŻE BĘDĄ CZUŁY SIĘ TAM DOBRZE (bo przecież nie chodzi tylko o efekt wizualny). i wasze terraria spełniają odpowiednie warunki mieszkalne tych węże. co się będe rozpisywał. sam powinienem sie wziąść do roboty. ale to dopiero w wakacje. OBY WŁAŚNIE TACY LUDZIE Z TAKIMI POMYSŁAMI BUDOWALI TERRA. ZAJEBISTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moby_
    Guest

ile cie kosztowalo to cudo? procz wysilku :P

przy 900 przestalem liczyc

witam.
    Poprostu SLICZNE.
    nie patentuj swoich pomyslow, bo juz kilka z nich zastosowalem w aktualnie robionym terra. gdzie mozna dostac liany,ktore uzyles? ja skonze swoje podesle foto.dzieki

Uprawnienia umieszczania postów