Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: boa

Mieszany widok

arturb3
    Guest

boa

Mam pytanie chcem kupic boa constrictora(a konkretnie parkę) kto wie jaki podgatunek ma najmiejsze rozmiary. Moje tera ma wymiary 150/ 100/150.Czy jest odpowiednie dla tych węży. Którt z nich jest nalatwiejszy w hodwli itd .

Re: boa

w polsce sa prawie same mieszanki wiec duze nie rosna a te terra powinno starczyc na jakis okres czasu

arturb3
    Guest

z tego co piszesz wynika ze nie ma co sie interesowc podgatunkiem bo i tak naprawde nie bede wiedział co mam za podgatunek (mieszance)

tak chyba ze znajdziesz w polsce ktos kto ma czysty gatunek na sprzedaz ale zaplacisz 2x wiecej ja sam szukalem przez 2 miesiace czystego i nikt nie mial

Przepraszam ale czegoś nie zrozumiałem. W opisie gatunków jest napisane, że dla pary boa minimalne terra to 100X80X100, a Fryzjer twierdzi że terra 150X100X100 wystarczy na jakiś czas. No to jakie docelowo trzeba budować terra dla jednego boaska np samca?

a bo te wymiary sa takimi w miare minimalne ze w takim juz mozna trzymac boaski ale to naprawde i tak za malo

Uprawnienia umieszczania postów