Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Boa tenczowy

Mieszany widok

djrpm
    Guest

Boa tenczowy

Jetsem w rozpaczy uciekl mi moj boa tenczowy i nie wiem co zrobic wiem ze sie znajdzie ale kiedy???????????????????

Re: Boa tenczowy

po pierwsze: wiesz, w jakim jest pomieszczeniu? Jeśli wiesz, to możesz mu zrobić tam jakieś zacienione, wilgotne i ciepłe miejsce (wiem, że cięzkie do pogodzenia). możliwe, że tam właśnie przypełznie. oprócz tego widziałem raz, w TV, jak łapali BOA Construktora- wyglądało to tak:
    duż klatak z myszami, do której wejściem jest taki rękaw. wokół wejścia ścianki muszą być gładkie, żeby myszy nie wspięły się i nie pouciekały. to też jakaś szansa, że poczuje zapach jedzonka i wpełznie do tamtej klatki z myszami. jak nie wiesz, w jakim jest pomieszczeniu to już znacznie gorzej ... on możę być w każdym miejscu domu, ale szukaj głównie w spokojnych, ciemnych miejscach

nie zaszkodzi jak razem z myszką(ami) będzi troche trotów żeby zapach był bardziej intensywny.

mój regius wczoraj tez uciekł- na szczęście znalazłem go po 15 minutach od zorientowania się, że zdezerterowal- siedział za łóżkiem mojego brata nie wiem, jakim cudem, ale się między suwanymi szybami przecisnął. już mu to zabezpieczyłem (-:

Uprawnienia umieszczania postów