Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: boa constrictor Hog island

mariusz.s
    Guest

boa constrictor Hog island

Witam!!!
    Jest ktoś kto wie czym różni sie on od pozostałych constrictorków?? Czy rośnie wiecej, czy mniej niż pozostałe, czy różni sie jedynie wyglądem (jasne barwa) i niczym wiecej.... jeżeli ktoś ma fotke takiego osobnika wiekszego, podrostka to był bym wdzieczny...... aha i jeszcze jedeno, czy warto dać za takiego małego hog-a 180zl..... Z góry dzieki za odpowiedzi) POzdrAwiAM!!!

Re: boa constrictor Hog island

hehehe. Jak masz Hogi za paieramiz a tyle to ja biore 5 szt od razu. Słyszałem że sa teraz hogi w Polsce. Sam u Łukasza Wysockiego zamówiłem pare na wiosne (wężyki beda z fajnej hodowli za oceanem) ale to jest koszt ok 1000PLN sztuka. Odmiana Hogg Islnad jest często droższa od czytych Boa constrictor constrictor.

mariusz.s
    Guest

Re: boa constrictor Hog island

hmm... może to jakiś kundel albo coś nie tak..... ale hog, taki był napis na szybie w zoologicznym ( w czechach) i bez papierów... poza tym to tam jest i tak tanio bo dorosły tajwan kosztuje 120zł... tyle samo dorosłe zbożówki... albo może to jakoś przekręciłem.... może jak dobrze pójdzie niedługo bede mógł sie pochwalić fotkami))

Uprawnienia umieszczania postów