Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: problem z kobieta

Mieszany widok

pp
    Guest

problem z kobieta

czesc mam pytanie raczej do Panów jak przekonac kobiete -uparta dodam - do tego by pozwolila mi trzymac boasa w domu? teraz miewszka u mnie w pracy , jamies pomysły ?????????????????????????????????

slavek
    Guest

Re: problem z kobieta

hmm

ja mialem podobny problem, bo moja kobieta nie cierpi gadow i postawila mi warunek ja albo waz i wybralem oczywiscie ja i sprzedalem weza ale po jakims czasie (niecaly rok) dala sie przekonac i polubila nawet troszku weze , caly czas jej cosik mowilem o wezach no i przeczytala pare opisow ale dalej niechce miec zadnych wezy w domu )))))

Poprostu, zmusić żeby wzięła go na ręce i przekonała się że nie jest obślizgły i nie dusi wszystkiego co się rusza Powodzenia.

mariusz.s
    Guest

Jeszcze inaczej...
    PORADA NR 1--- nie pozwól jej stawiać warunków, ty jej postaw, albo bedzie cie miała z weżem, albo wcale.... a jak wybierze opcje- wcale, to chyba nie bedziesz miał wyboru i zostawisz pupila tam gdzie jest do tej pory....
    PORADA NR 2--- powiedz że jak nie bedziesz mógł mieć weża to zostaniesz alkoholikiem....
    PORADA NR 3--- wąż nie jest zwierzeciem standardowo trzymanym w domu, i brak kontaktów z tym stworzeniem budzi w nas niepokuj.... jeżeli zapoznamamy sie z tym bliżej, okazuje sie że to nie wygląda tak strasznie.. popierwsze niech weźmie go na rece.. jeżeli przez to przejdzie to reszta pujdzie jak po maśle...

A oto najlepsza rada na przyszłość---- najpierw kup weża później znajdz sobie dziewczyne...

PozdRAwIam!!!!!!

MichalDD
    Guest

Powiedz jej z jej zrobisz torebke z wylinki, a jak zejdzie (wiadomo jaka jest wylinka) to powiedz ze tym razem nie wyszlo i trzeba czekac do nastepnej

Kadar
    Guest

Ciekawy jestem czy problem jest w tym, że się panicznie boi węż czy tak po prostu nie chce mieć stworzonka w domu. Jeśli to pierwsze to sprawa wydaje się beznadziejna. Siostra mojej żony panicznie boi się węży. Jak wymuję go przy niej z terra to poci się jak mysz. Nie ma w tym żadnego udawania. Jeśli natomiast nie ma takiego lęku to powinna zgodzić się po kilku namowach popartych odpowiednimi argumentami. Wszak życie we dwoje to sztuka kompromisu.

U mnie z żoną było to samo walczyłem o węża jakieś trzy lata i niechciała się zgodzić, ale po długich tłumaczeniach w końcu się zgodziła, dałem jej do czytania różne opisy o wężach i jakoś się przekonała, nawet wzieła mojego pierwszego węża na ręce, a muszę nadmienić że mam teraz trzy sztuki.

xol
    Guest

Zmienić kobietę - jest tyle atrakcyjnych terrarystek ))
    A tak serio - może zapraszaj ją do pracy i przyzwyczaj do gadziny...

Witam

Zgadzam sie z tymi korzy pisza zeby dotknela i potrzymala wezyka. Musisz probowac przelamac stereotyp ze waz jest sliski i obslizgly !!. Wszystkie osoby ktore baly sie mojego wezyka i mialy taki wlasnie poglad, po dotknieciu go stwierdzaly ze jest bardzo mily w dotyku i nie dusi i kasa wszystkiego co sie rusza !!!

Hmm mnie moja dziewczyna sama namowila bo najpierw chcialem kupic pajaczka ale ona powiedziala ze lepiej weza , wiec mamy stefcie niedlugo dojdzie stefan a w niedlugim czasie chce caly 1 pokuj w chacie przerobic na terraria i potrzymac pajczki,jaszczureczki no i inne weze.

Mama tez mowila nie przywiez mi gownianego weza do domu a w 1 dzien jak go przywizolem trzymala go na rekach.

Uprawnienia umieszczania postów