Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Stracilem ukochanego weża

Stracilem ukochanego weża

Byl to brazylijski boa teczowy Epicrates cenchria cenchria samica
    Trzy dni temu uciekła z terrarium, przeszukalem caly dom, na podlodze rostawilem pjemniki z myszami ale waż sie nie pojawił. Uciekł trzy dni temu w nocy.

http://www.swiatwezy.republika.pl/

pa

w zalaczniku jest jej zdjecie

Re: Stracilem ukochanego weża

zdjecie

mariusz.s
    Guest

Napewno wróci. Moja zbożówka kiedyś mi uciekła, przeszukałem dwa razy cały dom a po paru dniach znalazła sie obok terrrarium...

trzy dni to mało. zobaczysz znajdzie się.

mi kiedyś prysnęły 3 dwutygodniowe boa dusiciele. dwa znalazłem po tygodniu, na ostatniego polowałem półtora miesiąca. znalazł się i był tylko trochę odwodniony, szybko wrócił do formy.

Mam nadzieje ,że i w moim przypadku tak będzie

Lord_Leoric
    Guest

Nie poddawaj sie!!!! Znajdzie sie! Napewno!! :-)

Kto szuka, nie błądzi!!! :-)))))

trzymam tylko kciuki by znalazł drogę powrotną do domu. mialam kumpele ktorej elaphe guttata uciekł po pół roku się znalazł bo był z kredensem i postanowił sobie przezimowac.

Patrząc na charakter mojej cenchri to twoja pewnie sie ukryła i śpi w najlepsze na pewno się znajdzie.

a ja znalazłem dzisiaj zbożówkę

Wczoraj dostałem parkę malutkich zbożówek. Mam terrarium idealnie uszczelnione, a mimo tego, nie wiem jak, wczoraj jedna mi uciekła. Musiałem wyjąć ją razem z jakimś korzeniem albo coś, nie wiem. W każdym razie dzisiaj przeryłem torf i jej nie znalazłem, więc zacząłem szukać. znalazłem ją cudem po 10 minutach poszukiwań, za szafą, w rolce z papieru która miała długość wężyka. Alleluja, jak dobrze, teraz tylko musze dokładnie sprawdzić terrarium, bo to sie nie moize powtorzyć.

Uprawnienia umieszczania postów