Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: zbozowka nie je

Hyoma
    Guest

zbozowka nie je

mam ja od 3 dni , ma jakies 45cm dalem jej dzis noworodka i nie rusza go , cyz to norma czy moge sie juz martwic

Re: zbozowka nie je

przeczytaj poprzednie posty. to samo tyczy się twojej zbożówy. WĄŻ OD RAZU NIE ZACZNIE JEŚĆ, MUSI SIĘ PRZYZWYCZAIĆ DO NOWEGO MIEJSCA I PANUJĄCYCH W NIM WARUNKÓW. ODCZEKAJ TYDZIEŃ. A PRZEZ TEN CZAS NIE RUSZAJ JEJ I NIE DAWAJ JEŚĆ. DOPIERO PO TYM TYGODNIU DAWAJ JEŚĆ!!!

Hyoma
    Guest

osesek sie zmarnuje

to go zamroż

Hyoma
    Guest

ile wytrzyma mi zywy? szkoda mi go mrozic ..mzoe dwa dni wytrzyma a waz zacznie ejsc a jak padnie to go zamroze wtedy

N3mezis
    Guest

Osesek wytrzyma 2 dni jak bedzie mial cieplo najlepiej zostaw go w jakies miseczce u weza w terra moi znajomi jak kupi weze to zazwyczaj juz po 3 dnaich jadal ale tylko w nocy tak jak by sie bal ich obecnosci. A jesli zamrozisz oseska to potem najlej do cieplej wody go wloz by sie rozmrozil nic trudnego niezmarnuje sie napewno, a waz go bedzie mogl zjesc pozniej byle byl cieply

Pozdrawiam

albopilosek
    Guest

wlasnie przed chwila pozarl oseskanie widzialem momentu ataku..ale uslsyzalem jak osesek kwiczypatrze a tu wezyk juz go pozera Tu jest pare fotek

albopilosek
    Guest

:::::

Uprawnienia umieszczania postów