Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: moje terrarium

Jacek S.
    Guest

Re: moje terrarium

ja bym obkleił to korkiem i jakoś fajnie wymodelował.

wykleic rozumie ale wymodelowac juz nie co chcesz modelowac ??

Mi sie bardzo podoba terrarium Fryzjera i nie uważam żeby było sztuczne. Najlepsi hodowcy trzymają węże w dużo bardziej "sterylnych" terrariach a nawet w plastikowych pojemnikach. I często w takim terrarium wąż czuje sie znacznie lepiej.

Kolba_
    Guest

No może napisz jeszcze, że jest mu znacznie lepiej w plastikowym pudełku (made in USA) niż na wolności, wg mnie jest to tylko
    lenistwo i pójście na łatwiznę hodowców patrzących na ilość hodowanych okazów a nie warunki w jakich je trzymają.

NIKT tutaj nie porównuje warunków terraryjnych do naturalnych!! Chodzi o to ze przy idealnych warunkach klimatycznych (temperatura,wilgotnosć) które są najwazniejsze węże czują sie lepiej niż w terra gdzie jeste milion roślin i panują złe warunki.

Kolba_
    Guest

A co za problem zrobić terrarium z roślinami w którym będą panowały dobre warunki klimatyczne?, wręcz nie wyobrażam sobie utrzymania wilgotności bez żywych roślin, no i dla czego niby w terrarium z roślinami mają panować złe warunki to jakaś kompletna BZDURA. Nie ma konieczności trzymania zdrowego dorosłego gada w warunkach sterylnych.

Uprawnienia umieszczania postów