Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: terra

terra

czy moge trzymać 2 dorosłe Pythony regiusy w terra o wymiarach 85/50/50 niemam możliwości mieć większego terra a węże bardzo bym chciał chce kupić maluchy i nie zmieniać terra jak urosną

Re: terra

myśle ze bedzie im za ciasno Nawet dla jednego dorosłego osobnika moze być troche mało

to co mam zrobić (((((((

moze kup jakiegos innego weza np zbozowke (Elaphe Guttata)spokojnie mozesz trzymac parke albo cos innego np. mahoniowke (Boaedon fuliginosus) pozdrawiam

czy moge trzymać 2 dorosłe Pythony regiusy w terra o wymiarach 85/50/50
    hmmm jakbys je tam wsadzil i by dorosly to tak samo jakby twoja mam urodzila 2 dzieci i wsadzila do konca zycia do pomieszczenia 1m na 1m jaktybys sie czul

dobra spostrzerzenie fryzjer. wszycy mają racje to jest stanowczo za mało. ja mam młodego regiuska 50 cm i mam terr 70/40/40 i już w przyszłym roku planuje budowe większego, ponieważ zależy mi na tym aby wąż miał jak najlepiej. twoje może być na jednego, ale i tak jest troche przymałe...

napiszcie jakie jest optymalne terra dla tych węży

witam

Terra musi byc duze , np: ja dla swojego bede robil 150/80/80 ale jeszcze zamierzam dokupic drugiego regiusa do pary, te wymiary terra mysle ze sa optymalne choc niektórzy trzymaja dorosle pary w mniejszych a nawet rozmnazaja je w takich terrariach, jesdnak najlepiej jesli zapewnisz im duze terra...

Uprawnienia umieszczania postów