Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Terrarium dla zbożówki

Re: Terrarium dla zbożówki

Nie chciałbym się wtrącać. Ale w tak wielim terra ta malutka zbożówka się pogubi. Moja guttata ma już 47 cm a terrarium 70 cm. I tak dziwnie wygląda taki cieniutki wężyk w nim. Jak przychodzą do mnie koledzy to zawsze się pytają gdzie on jest. Ja jestem zwolennikiem zwiększania "domku" wraz ze wzrostem węża.

wiem ale jak zrobię tam jeszcze wodę i inne rzeczy to będzie mniej miejsca
    jedyne co nie wiem bo nie robi terrarium z OSB tylko ze starej szafy:-)
    robi to jakąś rożnice grubość tych płyt wynosi 1,5cm zrobiłem dwa otwory na bokach potem zakryje je siatką z włókna szklanego
    narazie nie wiem jak zrobie drzwi chce zrobić takie na całą jedną stronę zamiast ściany będą drzwi na zamek
    wode zrobie w jakimś pojemniku (płaskim) potem zakryje ją tak aby było ładne zejście:-)
    ok idę robić to terrarium

ok ścianka boczna(jedna) zrobiona jeszcze muszę to pomalować i wykończyć robi
    może być takie coś???

acha bym zapomniał się zapytać czy węże są wrażliwe na szczekanie psa bo ma psa i nie wiem czy jego szczekanie nie będzie mialo złego wpływu na węża

sorki że was tak męcze:-)

weze sa gluche wiec mozesz nawet sie wydzierac

ok to fajnie
    dzisiaj trochę robiłem terrarium zostaly mi tylko drzwi i pomalować wszystko

mmm jaki fajny czacik się zrobił. po **** Ci termostat? z całym szacunkiem. chyba wystarczy termometr i dobór odpowiedniej żarówki

wole mieć tak nad wypadek swoją drogą to mam problem bo nie ma nigdzie termostatów został mi tylko jeden sklep do sprawdzenia a takto już nigdzie indziej nie mogłem znaleźć

toxyn istnieje cos takiego jak www.allegro.pl idzie kupic wszystko i do domu ci przynosi poczta

ano istnieje ale nie ma tam tego bo sprawdzalem są jakieś ale to nie to

powinien ktoś zrobić opcję edycji wypowiedz bo trochę zrypanie jest kiedy się zapomni o czymś wspomnieć i musi sie pisać nową wypowiedz

Uprawnienia umieszczania postów