-
terra dla regiusa
Witam,
moge kupic terrarium 60 x 30 x 40 ,
po jakim czasie waz z niego wyrosnie???
Np, jakiej dlugosci pythona moge sie spodziewac w roku?
Jak dlugi python bedzie mial wygodnie w tym terra?
Czy 125 zl za terra tej wielkosci to wygorowana cena?
Pozdrawiam
Jam
-
Re: terra dla regiusa
czesc,
Moje terra to 860x500=330mm a regius ma około 55-60 cm.
Terra zamawialem u szklarza wg mojego projektu i zaplacilem 250 zl. Tak wiec Twoja cena jest spoko ale za troche mniejsze.
Po pewnym czasie na pewno z niego wyrosnie lecz masz czas na zbieranie kaski w koncu idzie zima i tak szybko nie bedzie teraz rósł.
Powodzenia.
Ks Rydzyk
-
Jam, jeżeli kupujesz terra w zologicznym to taka cena jest standardem, a jeśli ktoś ci sprzedaje to możesz sie targować! A zresztą po co wkładać tyle kasy w takie terrarium, które za rok czasu bedziemy wymieniać na inne.?.?. Wejdz w dział SPRZEDAM i tam sie możesz zorientować w cenach!
A propo szklarza to nie polecam!!! drożej wychodzi zrobienie akwarium 100l niż kupienie go w sklepie, no chyba że chcemy mieć jakiś własny orginalny projekt!
POzdRAwiaM!!!!!!!!
-
mariusz.s napisał(a):
> zresztą po co wkładać tyle kasy w takie terrarium, które za rok
> czasu bedziemy wymieniać na inne
Za rok bede mieszkal we Wroclawiu na stancji jako student, tam kupe wieksze terra, to male idealnie pasuje do mojego domu, stad chcec zakupu...
-
ale jeżeli regius urośnie to te małe ci sie już nie sprzyda, chyba że bedziesz tam miał innego gada...
-
jakbyś kupił trochę płyty OSB troszke wkrętów itd... to zrobisz sobie większe i zapłacisz połowe z tego, a poza tym łatwiej będzie zamontować światło, gałęzie, ... i utrzymać stałą temperature.
Uprawnienia umieszczania postów