-
Re: co to jest..
a jezeli chodzi o krytyke to pogadajcie z administratorem aby wam zalozyl oddzielny dzial "Krytykowanie" i tam sobie krytykujcie ile wam sie podoba, ludzie zamieszczajacy w poszczegolnych dzialach pytania (nie tylko "weze") szukaja pomocy i odpowiedzi a nie krytyki !!! mijcie troszke szacunku dla ludzi poczatkujacych, wy tez kiedys zaczynaliscie i tez duzo rzeczy nie wiedzieliscie a forum jest po to aby sie dzielic informacjami, pomyslami itp
-
Ale Macik moglby sie dowiedziec tego we wlasnym zakresie, a nie odrazu leciec z tym na forum.
-
mysle ademar ze troszke sie mylisz a zeraw ma racje (dobrze gada wódki mu dac).
Cytuje ademara
"Ale Macik moglby sie dowiedziec tego we wlasnym zakresie, a nie odrazu leciec z tym na forum."
To powiedz mi po jaka cholere te forum ma byc wogole ja takze na poczatku zadawalem bezsensowne pytania moze dla was a dla mnie byly wazne tak samo ma macik wiec nie ma co go opieprzac tylko napisac cos sensownego jesli wogole ma sie cos na ten temat do powiedzenia. ale coz mysle ze ty ademar jako 1 na forum jak byles miales juz taka wiedze ze nic nie musiales sie pytac !!
-
dzienki zeraw i fryzjer za poparcie spoko juz nic tu nienapisze na forum bo znowu dostane bluzgi
-
Ale to nie są pytanie z zakresu terrarystyki, tylko biologii. Najgorsze w internecie jest to że ludzie piszą zanim zdążą się zastanowić. Myślcie to nie boli. Tarrarystyka łączy się(a w zasadzie powinna) z wiedzą o zwierzetach, które się hoduje, a miedzy innymi poznanie ich biologii jest podstawą. W tym przypadku nie było konieczne wielogodzinne wertowanie setek książek.wystarczyło tylko otworzyć pierwszą lepszą encyklopedię.
Słuszan krytyka jest potrzebna.
-
hehe ... jesteście nieźli, wrecz zaj.... !! krytykujecie sie na wzajem a w 14 postach nikt nie udzielił chłopakowi odpowiedzi. Z tego co wiem, w tytule ani w temacie nie było ani słowa o krytyce, ani słuszności zadawania niektórych pytań!! ale wy zrobiliście sobie z tego osobną dyskusje na tema krytyki! Szczerze to nie wiem sam co to jest (nie sprecyzuje dokładnie odpowiedzi). Niektórzy nauczyli sie dużo o gadach z forum i z czatu na tej stronie, ale nie zdziwcie sie jak kiedyś komuś zwierze padnie po waszych radach. Może macie kompleks niższości naśmiewając sie z młodych terrarystów! W ten sposób zniechecacie ludzi do tej strony i do forum. Oczywiście te słowa nie dotyczą FRYZIERA I ZAREWA!!! a ty macik nie poddawaj sie, jest tu sporo fachowców, cierpliwości))) a na krytyke lej!!!! POzdROWIEnia!!!
-
mariusz.s z tego co ja widze to jakotaka odpowiedz padla zaraz w pierwszym poscie od MrSpike a zaraz po tym nastapila debata o krytyce, a i jeszcze jedno czemu duzo osob przeksztalca moja ksywke z ZERAW na ZAREW ?? )
-
Jakotaka ona była to fakt... no i sorrki za tą ksywe niechcący...
-
ja tez zbytnio nie widzialem to zlukalem w encyklopedi i znalazlem takie cos : STEK (kloaka), anat. końcowy odcinek przewodu pokarmowego z ujściem dróg moczowych i płciowych; występuje u ryb spodoustych, płazów, gadów, ptaków i stekowców. No i juz wiem
POZDROWIENIA
-
I brawo dla Ciebie.
Potrzeba odrobinę samodzielności.
Uprawnienia umieszczania postów