Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: ...problem z wezem...czy cos sie mu stanie...

...problem z wezem...czy cos sie mu stanie...

...moj waz po ostatniej wylinca jakos dziewnie sie zachowuje...:[ z odbytu mu cos wychodzi...chodowca mowi ze nic mu nie bedzie moze byc jedynie bezplodny...dla mnie wazne jest zeby przezyl...czy bedzie zyl ?? podobno nie bedzie umial sie zalatwic i zdechnie mowi inny chodowca...jak to w koncu jest...?? prosze o posty i dziekuje z gory...

Kadar
    Guest

Re: ...problem z wezem...czy cos sie mu stanie...

Gdzieś czytałem (w postach),że jego wężowi też wyszła kloaka.Myślał, że wąż sobie poradzi, ale mijały dni i sytuacja się nie zmieniała.Poszedł z nim do weterynarza-niestety było za późno-wąż wkrótce padł.Proponuję poradzić się lekarza lub doświadczonego hodowcy.

Kadar
    Guest

P.S. Znalazłem ten post.Napisał go Marcin Ratajczak 13.09.03 na tym forum.

Marcin Ratajczak
    Guest

Witam idź z nim jak najszybciej do weterynarza NIE CZEKAJ !
    I nie popełni tego samego błędu co ja !

Hej. Ja tez mam podobny problem. Moj boa jest w trakcie leczenia, ale jak to sie skonczy to jeszcze nie wiem. Mam nadzieje ze z Twoim bedzie wszystko oki. Od kogo kupiles weza ? Jak mozesz to odpisz na maila marcin88@interia.pl
    POZDRAWIAM

...dzieki za posty...doswiadczony chodowca powiedzial ze to moze byc jego penis i ze bedzie tylko bezpolodny ale ja sie cholernie martwie... do najblizszego weterynarza mam szmat drogi i nie mam jak jechac...weza kupilem od chodowcy ktory normalnie zajmuje sie wezami...przed wylinka nic mu nie bylo nie wiem czemu po wylince zaczelo sie cos dziac...dzieki jescze raz narazie

Uprawnienia umieszczania postów