Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Ile wytrzyma wąż bez wody ?

ufo85
    Guest

Ile wytrzyma wąż bez wody ?

mam swojego węża od tygodnia i próbuje go oswajać (tzn. włożyłem podkoszulek) i wąż cały czas siedzi w tym podkoszulku, zjadł 3 dni temu i znowu się schował. I mam pytanko czy się nie odwodni jeżeli nie będzie pił wody? są tylko plamy! (może kał?) (może i pije kiedy nie widze, ale wątpie bo podkoszulek nie zmienił kształtów)

Marcin Ratajczak
    Guest

Re: Ile wytrzyma wąż bez wody ?

Nie martw się. Napewno pije w nocy

czesc

ja widzialem tylko dwa razy jak moj waz pije , a mam go niecaly rok wiec nie masz sie co martwic, pewnie pije sobie w nocy tak jak mój, ale nie opieraj sie tylko an mojej wypowiedzi, niech sie wypowiedza bardzoiej doswiadczeni

Mój pije chyba raz na jakiś czas ... za to wtedy siedzi w basenie z 15 minut ...

Witam,

moja zbożówka w ogóle sie już od półtora miecha nie rusza w dzień, od półtora miecha nic nie jadła... ale w nocy zaczyna charcować )) zamontuj sobie czerwoną żarówke albo czerwoną lampką przyświeć terra ale rób to okolo 1 - 2 godziny od momentu wyłączenia światła... tylko pamiętaj jak najciemniejszą bordową lub czerwoną żarówką bo gady nie widzą czerwonego światła.... takie podglądanie jest batrdzo przyjemne, ja w drugim tygodniu po kupieniu węża zarwałem trzy nocki bo oglądałem go po 4 godziny jak penetruje terra... w tym czasie raz napił się z basenu )) ale nigdy nim nie siedział, nawet przed wylinką, ale to normalne u zbozówek... POLECAM NOCNE SEANSE SWOICH PODOPIECZNYCH, KTÓRE DOSTARCZAJĄ NIEZAPOMNIANYCH WRAZEŃ !!!

Pozdrawiam, msik

No ja nieraz widze jak moj boasek pije, raz widzialem jak wlazl do basenu siedzial 15 minut zrobil kloca smierdzacego w basenie i poszedl zpowrotem na polke.

Gady wcale tak super czesto nie pija Wiekszosc wody pochodzi z pokarmu Basen potrzebuja glownioe do wylinki. Ja w ciagu 2 lat hodowli ponczosznika widzialam tak ewidentnie tylko 2 razy jak nachylil sie nad woda i wyraznie pil Nie martw sie jak bedzie potrzebowal to sie napije

skajek
    Guest

A jak masz ochote sie upewnioc czy nie jest spragniony , wez go na reke i delikatnie tak zeby nie czol przymusu , skieruj jego pyszczek do wody , mi tka czesto weze pija ,ake tez pija same
    Marcin

Uprawnienia umieszczania postów