Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Parka zbozowek i rainbow boa, Razem???

Mieszany widok

azis
    Guest

Parka zbozowek i rainbow boa, Razem???

Witam
    Czy te weze moga zyc w jadnym terrarium? Jak wtedy postepowac w przypadku karmienia? Dziekuje za odpowiedzi

Pozdrawiam
    A

Re: Parka zbozowek i rainbow boa, Razem???

mogą żyć jeżeli terrarium także jest przystosowane do wymagań boa (jest to typowo nadrzewny wąż i uwielpia wylegiwac się na konarach i pniach), w przypadku karmienia najlepiej jest rozdzielić węże np. karmisz boa to wyjmujesz z terrarium zbożówki na ten czas i na odwrót.

Pozdrawiam
    Serpent

Przepraszam, ale cyt "jest to typowo nadrzewny wąż" to kompletna bzdura!
    Zajrzyj tu http://terrarium.com.pl/boateczowy.php odnośnie biotopu.

Kup jeszcze sobie psa wilczura i dwa kanarki i wciśnij to do tego samego terrarium !
    A na końcu sam tam wleź !

W.P.

azis
    Guest

WojtkuP jak pedal, wilczura juz mam kanarki tez i w tym samym terrarium nie mieszkaja. Moj wilczur "bero" ma wjecej rozumu niz ty (tego jestem pewien). A wiec WojtkuP jak pedal. z cala pewnoscia wiem ze nie ciebie prosilem o rade i prosze ciebie zebys darowal sobie te rady na twoim pozomie, bo jesli chodzi o gady jestem poczatkujacy i taki frajer jak ty mi napewno nie pomoze.

Pozdrowienia dla ciebie WojtkuP jak....
    Azis

mariusz.s
    Guest

Azis, najlepiej sprawdz wymagania tych weży i sam sobie odpowiedz czy mogą być razem... tylko uwaga przy karmieniu ( w przypadku myszy bo możesz pozbyć sie położa)

azis
    Guest

Dziekuje za odpowiedzi. Postanowilem jednak zbudowac drugie terrarium, wlasnie ukonczylem projekt na kartce. Jak bendzie gotowe zalacze fotki.

Pozdr
    A

Uprawnienia umieszczania postów