-
Parka zbozowek i rainbow boa, Razem???
Witam
Czy te weze moga zyc w jadnym terrarium? Jak wtedy postepowac w przypadku karmienia? Dziekuje za odpowiedzi
Pozdrawiam
A
-
Re: Parka zbozowek i rainbow boa, Razem???
mogą żyć jeżeli terrarium także jest przystosowane do wymagań boa (jest to typowo nadrzewny wąż i uwielpia wylegiwac się na konarach i pniach), w przypadku karmienia najlepiej jest rozdzielić węże np. karmisz boa to wyjmujesz z terrarium zbożówki na ten czas i na odwrót.
Pozdrawiam
Serpent
-
Przepraszam, ale cyt "jest to typowo nadrzewny wąż" to kompletna bzdura!
Zajrzyj tu http://terrarium.com.pl/boateczowy.php odnośnie biotopu.
-
Kup jeszcze sobie psa wilczura i dwa kanarki i wciśnij to do tego samego terrarium !
A na końcu sam tam wleź !
W.P.
-
WojtkuP jak pedal, wilczura juz mam kanarki tez i w tym samym terrarium nie mieszkaja. Moj wilczur "bero" ma wjecej rozumu niz ty (tego jestem pewien). A wiec WojtkuP jak pedal. z cala pewnoscia wiem ze nie ciebie prosilem o rade i prosze ciebie zebys darowal sobie te rady na twoim pozomie, bo jesli chodzi o gady jestem poczatkujacy i taki frajer jak ty mi napewno nie pomoze.
Pozdrowienia dla ciebie WojtkuP jak....
Azis
-
Azis, najlepiej sprawdz wymagania tych weży i sam sobie odpowiedz czy mogą być razem... tylko uwaga przy karmieniu ( w przypadku myszy bo możesz pozbyć sie położa)
-
Dziekuje za odpowiedzi. Postanowilem jednak zbudowac drugie terrarium, wlasnie ukonczylem projekt na kartce. Jak bendzie gotowe zalacze fotki.
Pozdr
A
Uprawnienia umieszczania postów