-
Jaki z boasem?
Mam boa constrictora 78cm i chce się spytać jaki inny gatunek węża mogę z nim trzymać w terra i prosze o wszystkie istniejące gatunki! terra nie jest małe ma ok 70/80/50 dł/szer/wys więc proszę!
-
Re: Jaki z boasem?
ale ten boas ci urosnie... zastanawiales sie na tym, ze jak bedzie dorosly bedzie miał ze 3 metry długości...? potem bedziesz musial kupowac dwa terraria albo jedno ogroomne na dwa weze
-
z boaskiem najlepiej moim zdaniem trzymać innego boaska jednak twoje terra jest na dwa boa zbyt małe i jeśli nawet jeszce teraz bu to przetrzymały to młode boa rosnął ok 1cm na tydzień i za maksymalnie kilka miesięcy bedziesz musiał zrobić nowe.
a tak na marginesie to fajne te boaski - no nie...
-
no tak fajne ale ja chcę tylko na zimę jakiegoś do boaska bo mam tylko jak narazie dwa węże python regius i boa constrictor a chcę więcej bo je kocham dosłownie! najbardziej chciałbym elaphe teaniura ale niewiem czy mogę je razem trzymać?? a terra na pewno zrobię w zimie no przez zimę!
-
Terrarium nie jest małe tylko BARDZO MAŁE i już za kilka miesięcy twój boas sam będzie miał ciasno więc lepiej zastanów sie nad zakupem większego terrarium a nie weża. mój boa ma 2m i mieszka w terra i wymiarach 150 x 100 x 180 cm ( dł x gł x wys) i juz mam w planie budowę nowego!
Uprawnienia umieszczania postów