Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: pomocy E.c.m

tomislaw
    Guest

pomocy E.c.m

Mam teczowego i prblem dwa tgodnie temu nakarmilem go dosyc spora myszą, i było widać że bedzie miał wylinke ale jeszcze zjadł tak jak zjadł tak sie zakopal i do teraz nie wyszedł , wczoraj go wykopałem i widać ze mysz jest strawiona a wąż tuż tuż przed wylinką nie wiem czy to jest normalne żeby wąż dwa tygodnie trawił czy coś jest nie tak .Temperatura i wilgotnosc jest o.k. prosze o rade.
    pozdrawim

Re: pomocy E.c.m

Chodzi ci o to że się nie załatwił tak? On tą mysz strawił a załatwi sie jak zrzuci skórę więc się nie martw wszystko jest OK. To jego normalne zachowanie

Szczepan Bieguna
    Guest

Wszystko spoko stary nic sięnie bój.

tomislaw
    Guest

To ze sie nie załatwił też ale on wcale nie wychodzi z pod ziemi nawet wnocy. Cały czas jest schowany , już dwa tygodnie.

tomislaw
    Guest

Mam nadzieje , narazie dzięki.

peper
    Guest

moj boa dusiciel mial niedawno to samo tez sie wystarszylem ale wyszedl i zaczol liniec odrazu wszedl do basenu i sie wyproznil i wszystko jest ok to normalka!

tomislaw
    Guest

Wielkie dzięki mysle ze wszystko będzie o.k.
    Pozdrówka.

Cze. Bez obaw. Moje tęczowe też potrafią przez dłuższy czas nie wypróżniać sie i do tego są mało ruchliwe. wszystko jest ok, tym bardziej że jak mówisz masz w terra odpowiednie warunki .
    Czesc. pozdrawiam

tomislaw
    Guest

Serdeczne dzieki, poczekamy zobaczymy.
    Pozdrówka.

moj maurus sie tez niedawno zakopal sie na kilka dni. to moze oznaczac, ze w terrarium nie ma miejsca w ktorym waz czuje sie bezpiecznie i nie przeszkadza mu ruch poza terrarium, wiec sie chowa pod ziemie. pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów