Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: mniej krwawe

susi21
    Guest

Re: mniej krwawe

bardzo prosze jesli mozesz to podaj mi jakie to gatunki w sklepach mnie zbywaja tlumaczac ze takich wezy niema ze wszystkie musza na moich oczach zabijac myszke pozdrowka

dajesz martwa mysz i wychodzisz, co ty chcesz? albo mrozone

susi21
    Guest

a pozatym mam w domu mase zwierzat i niechcialabym zeby moj slodkigadzik zjadl ktoregos mojego ulubienca

jak będzie w terrarium to nie zje :-) zobacz www.biofil.pl wszelkie pończoszniki, nerodie, zaskorńce mogą jeść głównie wzbogacone rybie filety. A co do świerszczy to na pewno krwawiły nie będą przy połykaniu przez swierszczojady :-)

miki Slipknot
    Guest

Tak dokładnie zaskroniec jest dobrym rozwiązaniem karmisz go filetami i masz problem z głowy a napewno sama jadlas kiedyś filety rybne to ci chyba powinno pasować ))

miki Slipknot
    Guest

Aha tylko nie zwykłymi filetami))

nie każdemu, są osobniki, które nie przyzwyczajają się do martwego pokarmu, tak jak mój np.

P.

susi21
    Guest

bardzo wam wszystkim dziekuje za odpowiedzi .chcialam jeszcze tylko zapytac jak to wogole jest z waszymi milusinskimi glaskacie je? chodza po domu
    ? jak wyglada oswajanie?jakiej bliskosci moge ozekiwac od gadzinki?pozdrowka

Jeżeli masz w domu odpowiednią temepertaura i żadnych szpar to mogą chodzić luzem :-) Ogólnie jednak nie jest to polecane zwłaszcza że mówimy o wężach małych. Pończoszniki np. z reguły łatwo oswić ale wiele zaskrońców jest kąśliwa. Nie licz na żadny bliższy kontakt. Hodowla tych węży polega raczej na obserwacjach. Jeżeli zalezy Ci na kontakcie fizycznym najlepiej kup pończosznika.

Uprawnienia umieszczania postów