-
Re: zbożówka
nie dzieki ja jej nie sprzedam ani nie oddam
-
Ja nie polecam terrarystyki zbyt młodym. Jak miałem 15 lat to dostałem zajawke na gekona i go usmażyłem żywcem bo nie miałem pojęcia jak zapewnić mu właściwą temperaturę. Niech Bóg czuwa nad Jego duszą.
-
Nie wiem czy plakac , czy smiac sie , a wczym Ci doradzil sprzedawca zebys ja trzymal w pudelku po pudingu ? Zalosne
P.S. We wszystko wierzysz bez uprzedniego sprawdzenia ?(w istotnych sprawach)
-
HAHAHA
A gościu który powiedział że dla zborzówki na pokarm będą dobre świerszcze to na pewno był sprzedawca?? czy zaczepiłeś jakąś małą dziewczynke która podziwiała myszki w sklepie i zapytałeś ją o rade??
Co jak co ale opisy hodowli zborzówki nie jest trudno znaleźć wiec rzycze ci miłej lektóry.
-
Słabo kojarzysz. Dr Watson od razu by skojarzyl ze jak nazwa wskazuje nie karmi sie go swierszczami a zbozami. Chetnie wcina pszenice, proso, jeczmien - najlepiej wymieszane. A popija wszystko zbożem.
-
Kolega Bacon pisząc: " popija zbożem" oczywiście miał na myśli wódkę zbożową .
A ja jeszcze raz namawiam do sprzedania mi tego wężyka i za uzyskane środki zakupu jakichś skomplikowanych klocków Lego
W.
-
wczoraj dalem mu mysiego noworodka , zjadl go w pięć minut , miewa sie dobrze wiec go nie oddam ani nie sprzedam i nazwalem go KILER
-
A gdzzie go trzymasz? Ile lat ma ten ''maly'' hodowca?
-
w terarium 60dl 40 szer 35wys
-
Nie sluchaj, nie oddawaj. Po prostu czytaj, czytaj i czytaj.
Kazdy popelnia bledy, a ty widze, ze wykazujesz postepy.
Poczytaj jak powinno wygladac terra dla weza, karmienie i stosuj sie, a powinienes miec zdrowa i ladna sznurowke
Uprawnienia umieszczania postów