-
zbożówka
czesc
dzisiaj kupiłem węża zbożowego ma okolo 30cm
kupiłem świerszcze ale narazie nic nie je
ile musi miec długości żeby zjadla malutka myszke
miewa sie dobrze
dzieki za odpowiedzi
-
Re: zbożówka
Świerszcze? dla zbozówki ? hehehe )
Kup jej mysie noworodki !!! Takim pokarmem karmi się młode węże
Pozdrawiam
Leny
-
Naprawde bardzo śmieszne, zanim kupisz węża poczytaj najpierw trochę o podstawowych sprawach.
-
oczywiście aluzja do mateotychy
-
i nie zdziw się jak noworodków też nie będzie jadła, małe zbożówki mają takie kaprysy; ale noworodki ssaków są jak najbardziej polecanym pokarmem a nie bezkręgowce )
-
hehehehehehehehe:0 zaraz umrę
-
jeden z lepszych pomysłów na forum dla węża świerszcze a dla świerszcza odchody węża ))) heheheh ale mam dziś głupie poczucie humoru
-
A my sie dziwimy czemu Czesi sa tacy dobrze i tyle do przodu od nas------------------NOOOO ALE PRZCIEZ LUDZIE ILEZ TRZEBA POWTARZAC ! NA POCZATKU CZTAAĆĆĆĆĆĆĆĆ CZYTAĆĆĆĆĆ-POZNAWAĆ LUDZI KTORZY HODUJĄ A POTEM DO :::: REALA:::: PO ZBOZÓWKEE!!!!
-
Koledzy widze ze Wam poczucie humoru dopisuje. Posta napisal moj brat - mlodszy brat, którego jest ten wąż,a w jego wieku wiekszosc z Was nie snila o wężu... takze jesli się pyta to chyba troszke poszanowania wypada miec.
Jesli chodzi o swierszcze, dordził takie pozywienie sprzedaca ze sklepu zoologicznego...
-
Przeraża mnie ignorancja sprzedawcy i kupującego !
To powinno być karalne !
Jeśli jesteście aż tacy oszczędni to chociaż skorzystajcie z wiadomości na temat węży zbożowych zawartych na www.terrarium.com.pl
Polecam też "WĘŻE" M. Gorazdowskiego
Bardzo współczuję temu biednemu wężowi...
Padajcie adres sklepu , w którym sprzedaje taka kreatura.
Gdybyście znudzili się tą waszą zbożówką odkupię ją od was, choć takich 30cm mam od sierpnia 16 !!!
Uprawnienia umieszczania postów