-
Re: zbożówka
I PO CO WY WSZYSCY TU ODPISUJECIE... ?!
JA CHCĄC KUPIĆ WĘŻA NAJPIERW NAWIĄZAŁEM KONTAKT STAŁY Z DOŚWIADCZONYM HODOWCĄ I NACZYTALEM SIE OD CHOLERY... A TEN "HODOWCA" (oczywiście mateotychy) PO PROSTU POSZEDŁ DO SKLEPU I POWIEDZIAŁ: "Poprosze tego brązowego"... GODNE POŻAŁOWANIA... A TO NA PEWNO BYŁ OSESEK ??? CZY MOŻE MŁODA ŚWINKA, ALE SPRZEDAWCA POWIEDZIAŁ ZE TO OSESEK DLATEGO KUPILES... I MOZE TA ŚWINKA WPIERDZIELIŁA POTEM TWOJEGO WĘŻA W 5 SEKUND A TY I TAK NIE ROZPOZNAJESZ KTÓRE TO KTÓRE...
WEJDZ NA SPIS TERRARYSTÓW I ZNAJDZ JAKIEGOS HODOWCE KTÓRY DŁUGO JUZ SIEDZI W TERRARYSTYCE I ( HODUJE WĘŻĘ !!! ) - to jakbys znalazł kogos ze ślimakami i pytałbyś sie o zbożówke. ZAGADAJ NA GADULCU ALBO MAILEM I POPROS ŁADNIE ZEBY CIE PODUCZYŁ TROSZKE I WYJAŚNIŁ KILKA CHOCIAŻTYCH NA PRAWDE PODSTAWOWYCH SPRAW.
POZDRAWIAM, MSIK
PS. ALBO LEPIEJ NA PRAWDE SPRZEDAJ JĄ, JEDNEGO CHĘTNEGO JUZ MASZ, TAK BEDZIE LEPIEJ DLA WĘŻĄ I CIEBIE
-
A na przyklad po to, zeby wiedzial jak zajac sie wezem, zeby ten nie zdechl.
A ty sie tak nie podniecaj, bo zniszczysz sobie klawiature
-
NO TAK I NAJLEPIEJ NIECH ZAMĘCZY BIEDNEGO ZWIERZAKA...
A Z CAŁYM SZACUNKIEM JEŻELI ZACZYNAŁES NIE MAJĄC BLADEGO POJĘCIA O TERRARYSTYCE TO CHCIAŁBYM BARDZO WIEDZIEĆ ILE ZWIERZĄTEK ZAMĘCZYŁEŚ "UCZĄC SIĘ NA WŁASNYCH BŁĘDACH"...
PS. A KLAWIATURE MAM BARDZO WYTRZYMAŁĄ, WIĘC NIE MUSISZ SIE MARTWIĆ...
-
Nie wiesz jakie zwierzeta hodowalem, nie znasz mnie, wiec sie nie wypowiadaj na tematy, o ktorych nie wiesz wystarczajaco duzo.
Co do klawiatury: tez tak myslalem, a duzo juz polamales, zanim znalazles wlasciwy model?
Jesli gosc kupil zwierze i zaczal o nim czytac to IMHO jest szansa, ze zwierzecia nie zameczy.
Zastanow sie tylko na SWOIM podejsciem, OK? Z jednej strony wiele osob propaguje terrarystyke, stara sie "oswiecic" jak nawieksza liczbe osob, moze nie od razu na zakup, ale chco na zrozumienie a z drugiej strony opierd@#$anie. Gosc popelnil blad, zanim kupil, mogl poczytac, ale teraznajlepsze dla zwierzecia bedzie, zeby jego wlasciciel nabyl troche wiedzy, tak?
Na koniec: odpowiadam na ostatni post napisany w ten sposob, nie chce byc zlosliwy, ale Netykiete to ty masz w dupie zamiast w glowie.
-
opisz tego węża może to nie zbożówka?
P.
-
nie wypowiadam sie na ten temat bo robicie ze mnie kogos kto tylko potrafi zameczac zwierzeta (Piotr ty sobie nie mysl ze ja niewiem jakiego weza kiupilem )
-
Te, panie sojkas... nie bądź pan taki mądry bo żeś pan wszystkicyh rozumów na świecie nie pozjadał...
A ta klawiatura jest kupiona od początku, i do tego jest tak mocna, że jakbym .............. w ten twój łeb w którym jest od ............ Netykiet i nic innego, to by ci spadł razem z tymi wyrzutami sumienia o zamęczonych na śmierć zwierzątkach...
A poza tym nie wypowiadaj sie na temat węzy skoro hodujesz pajączki... i chyba za dużo sie spidermana naoglądałes bo myślisz, że jestes jakims cybernetycznym wszystkowiedzącym i najmądrzejszym terrarystą pod słońcem...
POWODZENIA W DALSZYM ŻYCIU SOJKASMAN'ie.............
PS. Czasami tacy zarozumiali myslący, że są najlepsi ludzie potrafią wku.... człowieka do żywego (aluzja do Sojkas)
meteotychy opiekuj sie dobrze wężem i znajdź dobrego kompana który cie bedzie wspierał w chwilach trudności i niepowodzeń w hodowli... bo jak nie znajdziesz to bedziesz taki jak SOJKASMAN.... a tego Ci nie życze
POZDRO, msik
-
Hmmm..
Czy to byl najdluzszy tekst , jaki udalo Ci sie napisac w zyciu? Tak wyglada.
Nie bede wchodzil w dalsze dyskusje, bo nie mam z kim, a poza tym straszny OT sie robi.
Co do Netykiety : widzisz? Dziala... wystarczy tylko wiedziec jak podejsc do czlowieka.
Z mojej strony EOT.
-
I TY CHCESZ MNIE PODEJŚĆ... I MYSLISZ ZE MNIE Z RÓWNOWAGI WYPROWADZIŁEŚ... ?! STARY NIE ZNASZ MNIE TO PO KIEGO ZACZYNAŁES TĄ WYMIANE POSTÓW... ?! BO JA TEGO ZA CHOLERE NIE ROZUMIEM... NO CHYBA ŻE JESTES TAKI SOJKAS HOOD - OBROŃCA UCIŚNIONYCH... I JAK JUZ WE WCZESNIEJSZYM POŚCIE MÓWIŁEM: "POWODZENIAW DALSZYM ŻYCIU"
PS. JUZ NIE BEDE ODPISYWAŁ BO SZKODA MOJEJ KOLEJNEJ KLAWIATURY... BO JESZCZE SIE ZNOWU ZNISZCZY...
Uprawnienia umieszczania postów