Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Pytanie do Sułka

Pytanie do Sułka

czy ten allegrowicz ma twoje pozwolenie na wykorzystywanie zdjec ? bo widze biofoloską fotke ale uciętą.

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=30498275

Re: Pytanie do Sułka

Ech. Musisz koniecznie zawalać forum takimi pytaniami? Nie lepiej by było napisać do pana Sułowskiego maila albo coś? Chociaż i tak nie za wiele się na forum dzieje więc w sumie zawsze to jakieś niewielkie ożywienie :/

A tak poza tym to fajny jest ten allegrowicz. 60 cm boasek "odżywia się oseskami myszy i szczurów"? Śmiechu warte. Taki boas bez problemu zasysałby dorosłe myszy i niewielkie szczury.

ehh? dexiu smieszny jestes, sam zakladasz topici, ktore niczemu nie sluza, a czepiasz sie jak ktos chce powiadomic Sulka o łamaniu prawa?

prosze to na wypadek gdybys nie zalapal o co mi chodzi:
    http://terrarium.com.pl/forum/read.p...&i=3399&t=3399

Dobra, dobra meg. Przyznam że trafny argument podałaś. Już się nie będę czepiał (i zakładał bezcelowych wątków). Mimo wszystko podtrzymuję moją sugestię że może lepiej by było na maila, ale mylić się jest rzeczą ludzką :|

siadłą mi poczta i nie moge wysyłać emaili dlatego założyłem ten temat

zadzwoniłem. "zwróciłem uwagę" . Poprosiłem o dopisanie uwagi , iż fotka zamieszczona za zgodą ....itd
    zobaczymy na efekt

No proszę. Pan to zawsze rozwiązuje sprawy polubownie Ja to bym takiego (przepraszam za określenia) "za mordę chwycił" i by zrozumiał od razu że to nieładnie. Wystarczyłoby napisać do obsługi Allegro i by gościa wyprostowali.

dlatego nie jestes właścicielem Biofila...
    A tak pozatym panie nurek, jak to pan łukasz ślicznie określa, bell nie dla jaj wynalazł sobie telefon... Nie mogłes poprostu zadzwonić?

człowiek nie zawsze ma ,mozliwosć zatelefowania a załozenie posta nie kosztuje ani mine ani was wiec nie rozumiem z kad te uwagi. Nie chcecie czytac posta to go omijajcie.

Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów