Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: Po ile myszy?

Po ile myszy?

To jest pytanie do osób, które kupują myszy w sklepach zoologicznych. Po ile kupujecie? Dzisiaj poszedłem do sklepu i zapłaciłem za jedną Japonke 6 zł. Wydaje mi się, że to dosyć drogo, ale facetka powiedziała, że myszy drożeją i że teraz to jest normalna cena. Nie jestem w stanie stwierdzić czy to drogo, bo to pierwsza myszka jaką kupiłem dla mojego regiuska.

Re: Po ile myszy?

Ja kupowalem po 4-6 zloty ale teraz juz sam hoduje wystarcza 2 samice i jeden samiec i masz kociol

skajek
    Guest

u mnie sa od 2 do 4zł .Jesli masz weza rowniez polecam hodowle , np na balkonie w piwnicy itd... Sam mam 4 samiczki i samca. Ale moj duzoo je

U mnie w zoologu są za 4zł Ja kupiłem samczyka i 2x samiczke
    Mam je miesiąc a doczekałem sie juz 36 myszek..
    Hodowla bardziej sie oplaci ja czymam myszki w akwa 60x40x40 w garażu

zapomniałem dodac że szczurki sa po 6zł

peper
    Guest

u mnie myszka kosztowala jeszcze pare mishow emu 1zl terazjest za 3zl a szczurek mlody troche wieszky nisz duza mysz jest za 2,50zl a dorosly za 3zl tanio jak na szczura!

Hodowla w moim przypadku nie wchodzi w gre, bo starsi nie chcą mieć myszy w domu, więc musze kupować tyle ile jest w stanie zjeść na raz mój regiusek. Dzięki za odpowiedzi.

Marcin Ratajczak
    Guest

W Poznaniu od 3zł - 6zł

Osobiście sam hoduje na balkonie 2 samiczki, 1 samiec dla dwoch młodych zbożówek starcza :-)

Korgan
    Guest

U mnie w sklepie są po 3 zł.

2-3 zł, wyjątkowo 4zł.
    6zł to złodziejstwo !!!

Uprawnienia umieszczania postów