Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: boasek

peper
    Guest

boasek

to moj boasek sory za jakosc i ze zle wyszlo bo go malo widac ale niedlugo bede mial lepsze spenser w calej okazalosci!

peper
    Guest

Re: boasek

:]

peper
    Guest

qrde jak zrobic zeby mi zdjeice weszlo? bo to zdjecie calego terra zajmuje za duzo i sie tu nie miesci!! akurat najfajniejsze bo widac caly jego doemk :[

wyslij mi... a ja Ci je wstawie albo zmniejsze i odesle... metus@asmed.pl lub metus10@wp.pl

aha, fajnie, ładny wąż, ale drogi Peperze, na przyszłość zapamietaj: wiem, że dużo ludzi aż korci, żeby pochwalić się swoim nowym nabytkiem, ale primo: zdjęcia boasków, zbożóweczek czy brapychelm widzimy codziennie i niczym się one nie różnią, więc nas zbytnio nie interesują, secundo - nie interesują nas również zbyt wielkie zdjęcia przedstawiające nie dość że słabo wyraźny kawałek zwierzęcia, to jeszcze właściciela, jego pokój, podłogę, sufit i machającą do obiektywu rodzinę, i wreszcie tertio: wszelkie 'wyjątkowe' zdjęcia poleca się dawać do listy "off-topikowej". nie tyczy się to rzeczywiście zdumiewających zdjęć, np jakiś rzadkich gatunków, albo przedstawionych w jakis wyjątkowych sytuacjach albo mającej na celu pokazanie problemu na zwierzęciu i prośbe o poradę co to za choroba lub gatunek :> Koniec wywodu, dziękuję bardzo i życzę wiele radości z boaska.

zapisz zdjecie w jpg-u
    pozdr
    ROBIK*

Uprawnienia umieszczania postów