-
Re: czy dal młodego Pytona regiusa 50cm ...
Mimo wszystko w takim fauna box nie umieścisz lampy UV (żeby nie było w żadnym fauna box tego nie zrobisz. Podobnie ze zwykłą lampą i kablem grzewczym chodz z kablem coś zapewne da sie wymyśleć.
-
to podaj nam klima wymiary tego fauna boxa a nie zaprzeczaj przykladowym wymiarom podanym przez DJP mowiac ze jest wieksze. heh szkoda slow
Pozdrawiam Nazer.
-
-
ooo!! To zaprawde powiadam wam: OGROMNY. Nook ma racje, jeszcze takiego pytania to na tym forum nie było! Żaden fuana box nie nadaję się do trzymania węży na dłuższą metę. A jak masz kasę, to po co opowiadasz o jakiś fauna boxach i jeszcze się spierasz??? Postaw temu młodemu regiusowi od razu terrarium docelowe i masz spokój.
Do tego czego nie da się jeszcze zapewnić w fauna boxie dodam wentylacje, która jest jednym z podstawowych czynników determinujących samopoczucie lokatora pojemnika
-
Ale ja niecgce na długo dziś przełorzyłem to terrarium ja pytałem na tydzień i mniej
-
Wiesz co CLIMA.... (przepraszam wrazliwych) pierdolisz od rzeczy.
Piotr
-
heh pierdolisz(za przeproszeniem to..............
Postnieaktualny a ciebie niepytałem (sorki za wyrażenie) barani.
-
Przecież nie zwracałeś się do konkretnej osoby? Więc czemu piszesz "Ciebie nie pytałem" skoro w pytaniu zwracasz się do wszystkich?
Pozdrawiam
Leny
-
Ale juz mam te terrarium Leny zawsze wrazisz ten pysk tam gdzie nietrzeba....
Uprawnienia umieszczania postów