-
czy dal młodego Pytona regiusa 50cm ...
Czy dala młodego regiusa wystarczy fune box ale duży ...... Waz mierzy 50cm.
-
Re: czy dal młodego Pytona regiusa 50cm ...
na dzien ? na dwa? do transportu moze tak, ale na dluzszy okres nie!!!! Cyba ze ten fauna box duzy jest wiekszy niz mi sie wydaje
-
No spory nie takie maleńkie co są za 14 zł ale takie koło 20zl ..Bo w zoologicznym miął małego regiusa i trzymał w taki terrarium cojak fune box mały.
-
Czesc
Subiektywne odczucia poczatkujacego terrarysty.......
Mnie sie wydaje, ze czasami, niektorzy, mysla, ze Waz to jest zabawka. Nic bardziej blednego.
Jezeli chcesz trzymac Weza w malym (lub nieduzym) pudelku bez mozliwosci zapewnienia mu na dluzsza mete odpowiednich warunkow, to daj sobie spokoj. Zrob tak jak ja. Najpierw urzadzilem Wezowi mieszkanko, sprawdzilem, czy jestem w nim w stanie utrzymac odpowiednie warunki i dopiero wtedy pojechal po Weza. Oczywiscie, mozna powiedziec, ze w sklepie to on tak czy tak nie ma idealnych warunkow. Ale zawsze rownajmy do tych lepszych (nie pisze o sobie!!). A jezeli nie stac Cie na porzadne terrarium, tzn. ze nie sta Cie na Weza!
Przemysl sprawe i sie zastanow.
pozdr.Piotr
-
heh na terra mnie stać a naweza ym bardziej ja tylko pytam heh niebuj żaby.
-
to po co tylko pytać? tak żeby coś cię działo na forum? nie kumam )
-
heh kupięł u szklaża 40/50/40 dł.sze.wys. cena 50zł zapłaciłem
-
CLIMA napisał(a):
>
> Czy dala młodego regiusa wystarczy fune box ale duży ......
> Waz mierzy 50cm.
Głupszych pytań to się chyba nie da już zadawać, zrób temu wężowi normalne terrarium zapewnij mu odpowiednie warunki
-
Clima robisz straszny błąd. Operujesz pojęciami takimi jak "duży" "taki za 20 zł". Sorry ale takich pytani nikt oprucz Ciebie nie rozumie. Zapytaj sie lepiej czy fauna box 50x30x30 wystarszy dal takiego a takiego regiusa i będzie jasne. A co do pytania to fauna box nwet duży nie jest najpepszym miejscem na regiusa.
-
heh własnie że ten funabox ma spore wymiary..... jest wiekszy niż ty co podaleś specjalnie na zamówienie z zoologicznego...
Uprawnienia umieszczania postów