-
Re: WARUNKI WĘŻY
ale jazzzzzzzzzda, bijcie się. a co z Biofilową 'szuflandią'? ja ten sklep bardzo cenię i polecam i jeszcze nidgy nie słyszałam żeby ktoś skarżył się na młode gekony i inne trzymane tam w pudełkach jak po lodach. zauważył ktoś je?
-
zwierzęta trzymane w takich pudełkach sa w pomieszczeniu o stałej, odpowiedniej temperaturze. (to do posta Mimi)
-
pepre niema co sie przejmować, itak będą mówić to co będą chcieć i nawet jakbyś miał racje to itak ci jej nie przyznają ...
-
właśnie wszyscy oskarżają innych, a ciekawe jak sami przetrzymują zwierzęta.
Ps. Doktorze Robercie może pokażesz nam zdjęcia swoich 10 regiusków w jakich są terrariach ?
-
aha... a gdyby chcialy lnieć to o co się"""otrą"""?
-
W sklepie to co innego... bo się po jakims czasie sprzedadza i przestaną "męczyć" ale w hodowli?:-/
-
a tak z innej beczki, dla poprawienia humoru.
mimi, czy mm88@o2.pl w twoim adresie email, ma cos wspolnego z rokiem urodzenia? np, 1988?
i czy wreszcie nauczysz sie pisac pełnymi zdaniami, czy musisz kazda swoja nowa mysl pisac jako nowy post?
-
Do Mimi
To nie jest hodowla one też są przeznaczone na sprzedarz. Powiem ci, że te wężyki mają sie lepiej niż w nie jednym sklepie. On mają aby troche przestrzeni, a w sklepie gdzie mieszkam około 170 cm teaniure wpakowali w takie małe terra i wsadzili jej pojemnik z wodą wielkości 3 zakrętek od słoika.
-
Re: Do Mimi
Tak sam widzialem pytona tygrysiego który sie w terra nie mieścił.... przykry widok.
-
Tak, to rok urodzenia i co z tego? Ja ten podpis zrobiłem nie dla tego żeby więcej ludzi do mnie pisało czy coś takiego tylko po to żeby nie było nieporozumień ze jestem hamski i nie odpisuję na maile.
Czytam wypowiedź i odpisuję, czytam następną i też cos piszę do niej.... poprostu nie mieszam w jednym poscie wypowiedzi do róznych osób o różnym celu.
Faktycznie... potwornie się uśmiałem... :-/
Uprawnienia umieszczania postów