Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: który lepszy

PYTNIK
    Guest

który lepszy

mam maly klopod nie wiem ktorego weza mam kupic elaphe guttata czy constrictora prosze was takze czy nie orietujecie sie w ich cenie(terrarium + waz:]) ????????

Re: który lepszy

elaphe! jasne ze elaphe! (sympatyk) zbożówka jest chyba tańsza od dusiciela, no i potrzebuje nieco mniejsze terra

PYTNIK
    Guest

dzia double za odp:]]]]

Korgan
    Guest

O wiele lepszy jest boa, bardzo ładny wąż, dzienny i wcale nie jest taki drogi na allegro są po 95zł.
    polecam

Ja takze polecam Boa
    Sam kupilem na allegro od zaufanego sprzedawcy, jak bys sie zdecydował masz tu link - http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14459506 Ja i moj kumpel sie na nim niezawiodlem boaski piekne i zdrowe

AgnieszkaM
    Guest

Na początek zbożówka chyba bedzie prostsza. No i tańsza. Sama od niedawna mam jedna w domu i jest super. Za tera płaciłam 160 zł, kabel grzewczy ok 30, 20 zł podłoże kokosowe, a za samą guttate 85. Polecam ten gatunek.

PYTNIK
    Guest

dzieki wam za swoje zdanie :]]]

peper
    Guest

boas jest cool i go polecam

PYTNIK
    Guest

chyba jednak skusze sie na tego boasa ))
    ps dzieki jeszcze raz za porade:]]]

ja mam i boa i zbożówki i boas jest zdecydowanie lepszym ale bardziej wymagającym i kosztownym wężem - większe terra, większa temper w nim a co za tym idzie rachunki za prąd są większe, rośnie większy i więcej je ale to są szczegóły które wynagradza widok 2,5 m węża )
    ja

Uprawnienia umieszczania postów