-
Re: wąż nie je piąty tydzień POMOCY
Firja ja widziałem spore taeniury (nawet taką 270cm) ale 3 metrowej to jeszcze nawet nie słyszałem że istnieje więc jeśli nie umiesz pomóc Sewerynowi to poco tu piszesz?
POZDRAWIAM
-
Moje terrarium ma 120cm wysokości i 80x60 szerokości .Jedna strefa ciepła ma 34stopnie druga 26 a trzeci bez ogrzewani .Sprzedawca powiedział że to Połoz chiński .Byłem przekonany że teaniura to łacińska nazwa ponieważ sprawdzałem w atlasie węży .tam faktycznie pisało że dorastają do 250cm , ale ja zmierzyłem wylinkę która była tydzień temu i dokładnie wynosiła 304 cm ,postaram się jak najszybciej zamieścić zdjęcie wtedy sami osądzicie . dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Pozdrowienia))
-
Seweryn to może być taeniura tylko nigdy nie rób pomiaru na wylince bo ta sie rozciąga i pomiar jest błędny. Napewno ma duzo mniej długości twój wąż. Czekamy na zdjęcie>
-
Własnie ja zmierzyłem wylinke u mojej zbożówki to miała ponad 60 cm, a wąż jeszcze nawet 60 nie miał
-
mam elaphe taeniura i nie jus jush od 17 kwietnia, ale poza tym wszystko z nium okej
Uprawnienia umieszczania postów