Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: ...jajka przepiórcze...

Re: ...jajka przepiórcze...

Ja dałem kiedyś mojej zbożowce jajo sroki ale go nie zjadła. Może było za duże. W każdym razie jeszcze kiedyś sprubóje jej dać.

naimaD
    Guest

a ciekawe jak zareaguje moj boas na jajo!???)))

1) !!wiem o tym ze jedza bo nie raz widzialem fotki!!
    2) z tym braiem wiedzi i jakto napisales "ignorancja" to ostro przesadziles!! a kijm ty do cholery jestes?? Bogiem wszechwiedzacym????
    3) wezami zajmuje sie od 2 tygodni i jesteb poczatkujacy
    4) staram sie nie "udzielac odpowiedzi" bo przeciez wiem niewiele wiec nie wiem do czego pijesz !!!!!!!
    5)co masz na myli mowiac o granicach?? moze jakas ksiazke niedawno czytales??
    6) jak juz wspomnialem fotki widzialem nie raz i nie dwa

na przyszlosc troche pomysl zanim cos napiszesz bo w tej kwestii to sie nie popisales "Stary"

pa

dodam jeszcze, ze jak napisal ktos wyzej jajko z lodowki na pewno nie ma zapachy ptasiego kupra wiec co?? po ksztalcie pozna ze to jajko?? a moze po kolorze?? i o to wlasnie pytalem !!

ja próbowałem nie raz i nie dwa i zbożówkom, które mam dieta jajeczna nie służy, chiński to co innego rodzina ta sama i nic poza tym, inny klimat, inne cechy, wielkość i dostępność pokarmu, dlatego nie ma co przyzwyczajeń pokarmowych tych węży porównywać, boas też jajka nie ruszy, mój nawet nie chciał jeść kurczaków jednodniówek - zjadł raz jednego ale co się go obwąchał )) drugiego już nie chciał widać piórka boasom nie służą (piszę o boa constrictorkach)

naimaD
    Guest

no ciekawe pppppp? ciekawe jak sie zachowa moj juz nie dlugo przydało by sie cos do terra wrzucic wiec spróbuje karmeinia z jajem ))))
    ej ppppp twoje boasy tez sa takie mądre hehehe moja ostatnio--- po 2 dniach trawienia wieczorkiem schodzi w to miejsce i gdzie ostatnio dorwała jedzenie!))))i co posiłek to powtorka za kazdym razem w innej czesci łapie a potem wraca i czeka heheheh ale boasy sa zarłoczne)

Uprawnienia umieszczania postów