Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Co na osłonke na zarówke

Mieszany widok

Co na osłonke na zarówke

Witam mam pytanko takie jak w temacie, z czego wykonac osłonke na zarówke ??

Re: Co na osłonke na zarówke

Jesli były juz takie pytania to przepraszam bo nie znalazłem tego na forum i jak by ktos mógł to poprosił bym o link do tego posta.Dzieki

ponoc mozna kupic (nie bardzo pamietam gdzie) metalowa siatke o gestosci oczek ok 10mm x 10mm. Tym ponoc mozna skutecznie uchronic weza przed poparzeniem.

z doniczki glinianej, z malego koszyczka wiklinowego, z pergaminu (ale niewiem jak to wyglada, tylko slyszalam)

Witam

Sa tez gotowe oprawki z oslonka gliniana, wkreczasz zarowke i podlanczasz kabel koszt to chyba 25 zl w zoologiku.

Pozdrawiam KaczmarP

naimaD
    Guest

Ja mam osłone z małych doniczek glinianych kupiłem jakoś w castoramie ---i szlifierką powiekszyłem znacznie otwory na spodzie ----ale tu UWAga!! musi to byc mała szlifierka o obrotach 60 tyś ---ja takie posiadam w pracy przypomina dentystyczną próbowałem normalną-27tyś obrotów i frezem ale zbytmało obriotów i pękła !Ale moze sie wam udać! Wygląda oki ale sie grzeje!! ale jak na razie jak widziałem weżyk na poczatku jak zwiedzał no to zorietował sie ze gorące wiec wycofał sie ! wie co dla niego dobre !jak na razie sprawdza sie oki!!mozna spokojnie polać woda podczas zraszania !!nie pęka!

Można też dać blachę perforowaną, są różne wzory i wielkości oczek. Sam zastanawiam się nad takim rozwiązaniem. Jak zrobię to powiem jak wyszło.

Uprawnienia umieszczania postów