Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Boa-dziwne pytanko.

Re: Boa-dziwne pytanko.

nie cierpie kotow... ale kogos kto trzyma kota w takich warunkach zabilbym i nawet bym nie mrognol okiem.. .. nie bylo by zadnej litosci!!

Zawak
    Guest

Moze mi ktos powiedziec po jakiego H*ja trzymają te koty w słoikach jak one sie załatwiają ? one niemogą sie tam obrudzić , jak dlugo żyjąw tych słoikach i czy te je**ne cwe*e wypuszcząje kiedyś ?

MichalDD
    Guest

Przeciez sobie ktos wybitnie jaja robi z tymi kotami.. hehe..

MichalDD a zjęcia widziałeś w galeri na stronie, którą podałem to są jaja ? Zewak załatwiają się przez pompke, a te za*****ne cw****le ich nie wypuszczają ponieważ koty te nie są w statnie się poruszać a ile żyją to nie wiem

No to z czego się śmiałeś Leny??
    Nie wiedziałeś, że istnieją ludzie ..... (nie będę się wyrażać). I to funkcjonuje w dodatku całkowicie legalnie, z pozwoleniem amerykańskiego rządu!!!!!!!!!!!

Pozrawiam
    mysza

Ludzie, to jest żart i to tak stary, że aż dziw, że ciągle się ktoś na niego nabiera.

Antoni Wróbel
    Guest

Popieram Olafa. Wstukajcie sobie link podany przez firię, trochę wyżej, a będzieci dokładnie wiedzieć o co chodzi.

Pozdrawiam

A skąd wiadomo że to co pisze w tym linku to nie bujda ? Czyli zdjęcia w galeri na stronie, którą podalem to są fotomontaże ?

Mkawior
    Guest

Czytałem ten tekst o tych kotach. kolesie są poj........ni. oni traktują te koty na równi z drzewkami. mają nawet firme zajmujaca sie tym. Można do nich napisać pytanie prosic o pomoc itd. Niezłe poj....by. K....wa co sie dzieje. Nie lubie kotów ale to już przesada.

pozdrawiam

kawior

jakie zdjecia kotek z glowa wsadzona do sloika, a potem zdjecia z niby kotkiem w środku. Zauważcie, ze nie ma ani jednego zdjecia na ktorym eidac caly pojemnim z kotem w srodku.

Kolejny argument to zdrowy rozsądek i elementarna wiedza z biologii.

Uprawnienia umieszczania postów